Am un pisic mic ca ceilalti 8 i-au otravit vecinii.Am 2 cateluse si..cand le dau drumu pe afara fac ca disperatele se urca pe mine, ling papucii, se urca in brate.De multe ori o bag pe bunica in fata ca sa vina numai la ea, dar nooo, au sarit pana la mine, sau eventual au mers pana in partea cealalta a bancii sa ma linga.Meh,ce sa le fac sunt asa de adorabile :X
Ce...sunt nume de vulpi din anime-uri. Kokkuri-san si Tomoe-kun iar Uta-chan e nume de ghoul(demon puternic cel mai dragalut )
Kokkuri?! Cel mai ciudat nume pe care l-am auzit... Ma rog, eu am avut o pisica pe care o cheama Daisy .
Cateaua mea mica in loc sa m-a linga, m-a musca la degete. (cred ca ii era foame...)
Dar vreau pisica!
Şi eu tot o cățeluşă am, nu îi dau apă nici mâncare şi o țin închisă, ce dragă mi-e.
Daca îti spun ce fac cu iubita mea o să mă idolatrizezi.
Dacă ți-aş spune apoi ar trebui să te ucid... nu mi-e ascuțită lama.
Uta are par misto.
Eu imi las leii flamanzi si ma joc cu ei dandu-le in cusca cate un omulet, sa se joace cu el .
De ce iti bati joc de ei, daisuki? crezi ca daca le bagi obiecte straine in fundulet si ii fortezi sa intretina relatii sexuale unul cu altul te vor iubi mai mult? NU! ti-ai luat pisici ca sa iti satisfaci dorintele bolnave, nu pot sa cred!
DaciaRomania întreabă: