| ronantheodor a întrebat:

Voi aveti nesimtiti in clasa care isi bat joc de profesori si sunt prosti ca noaptea?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
15 răspunsuri:
| Alyra a răspuns:

Am avut...

| ronantheodor explică:

Exemple daca aveti...

| Moshu232 a răspuns:

Da happy Aveam pe unu mario
S-a mutat
sa-l vezi laughing
s-a batut cu unu si doamna
merge la el ca de obicei sa ii traga vreo doua palme si ala se ridica si se duce in spate laughing
Si profa
- Stai ca daca te prind iti dau una...
Ala fuge in continuare laughing))))

Sau mai era unu cristi care e si acum laughing))
profa de romana cica
A facut profa o greseala de vorbire
si ala - Grele este limbile romane

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da avem unu pe nume rambo laughing orosz dani dar de fapt la noi in clasa toti baieti sunt prosti bota si mai si comnteaza

| ȚiganTranspirat a răspuns:

Da,am unul, Andrei.
E chiar nebun, fumeaza, etc.
Intr-o zi cand eram pe a5-a,Andrei si-a adus la scoala o punga de chipsuri.Si un coleg, Matei i-a luat din punga 2 chipsuri cand Andrei era afara.Iar cel mau bun prieten al lui Andrei, Sergiu, si i-a luat din punga 2 pumni de chipsuri, tot cand Andrei era afara.Si cand a venit Andrei in clasa, a vazut ca toata punga era aproape goala si l-a intrebat pe Sergiu daca a vazut cine a luat.Si Sergiu a dat vina pe Matei.Atunci,Andrei l-a batut pe saracul copil de i-a rupt tricoul.laughingSi apoi, a venit profa de romana in clasa iar Andrei plangea ca nu mai are chipsuri.Profa a incercat sa il linisteasca dar el a spus:"Lasa-ma in pace, cu*vo!"Si si-a luat penarul si a aruncat in Matei, de fata cu profa!laughing. Atunci a avut nota scazuta la purtare.Andrei a mai facut multe prostii, nu le pot scrie pe toate.laughing

| DWDT a răspuns:

La mine este un coleg. care e atat de prost. Avem o colega, ea e de etnie rroma, de fapt cel putin asa se crede. Si ea e foarte cuminte si linistita in clasa, si ala tot le spune la prof ca aia se uita la el si nu stiu ce. Maicasa la ala vine in fiecare zi la scoala. Se rade fara nici un motiv. Ii paranoic copilu' ala. Nu vrea sa scrie, sa citeasca (cand se citeste un text), nu invata, nu face excercitii, nu face nimic, numai o injura pe aia.

| Musique a răspuns:

Ai mei sunt proști ca ziua. -_-

| Polaris a răspuns:

Am profi idioți de care-mi bat joc, dar păcat că ei nu sesizează când o fac. sad

| RΔϟVAη a răspuns:

Unu` Moraru ii spunem. Ala n-a stiut sa faca un ex. la mate si profa i-a da o palma si cica la ala : `` Ce faci tu ma? `` Si cand i-a bagat un pumn in fata lu` aia am zis ca a adormit-o :]]

| Polaris a răspuns (pentru WayOfTheCross):

Oh, sunt atât de jignit.

| Dejit a răspuns:

Eu. Imi bat joc de toti profii...

| Aneurysm a răspuns:

Nu...

mint de-ngheata apele.