Pai anul asta sfarsitul vine prin cometa Elenin....deci o sa ma bucur de spectacol.
Sa-mi faci si mie o poza cu cometa sa o editez in photoshop si sa le'o arat nepotilor sa zic ca eram superman in tinerete.
) supper funny bravvoooo
Vorbeam de sfarsitul lumii din anul asta(2013).
Pai 13-13- 2013 nu poate veni
anul are 12 luniii si nu vine nici un sfarsit al lumii
Nu vineee, dar pe ce data este sa ma bag in buncar
G - > O - > O - > G - > L -> E.
Pe 23 august vine :p
13.13.2013-sfarsitu lumii! Spun astrologii...cred ca o sa stau in pat si ma uit la televizor.
Dau drumul la artificii, apoi stau relaxată mâncând colivă, că oricum...de pe lumea cealaltă, nimeni nu o să poată să-mi mai facă.
Eu!
:foreveralone:
O funda bucata (T/A)
O să mă pregătesc de a 2a mea moarte.Sau,daca o să vină la o ora fixă (că atunci mă apucă cheful de adrenalina)iau o punga de popcorn ma asez in mijloc trotuarului fata in fata cu sfarsitul iau un megafon si strig "n ai tupeu!" . vreau sa imi petrec frumos ultimele zile din viata . poate anul asta nu o sa fie ptc nu exista o luna a 13a, sau poate inventeaza ei, pai ce naiba? tot trebuie sa murim
Reply a comic still alive "Pe 23 august vine :p".A doua moarte fiindca a fost doar un sfarsit al lumii la care ai luat parte?
Hei suntem pe 2 ianuarie s i...nu a venit controversatul "sfarsit al lumii" este doar un mit pentru ca se termina calendarul mayas si se zice ca va veni pe 21 decembrie 2012.pai si revolutia a fost in 21 decembrie si nu exista sfarsitul lumii. uite ca si e leste un mit!
Deci...tu traiesti in trecut?
Nu dar sa inteleaga maria taaaaaaaa
Julyly2089 întreabă: