Undeva din wc va tasnii sange si o sa iasa Leatherface si sa ma cioparteasca si ma va pune sa-mi inec amarul in alcoolVerry...sadXX
Fobia mea este ca undeva, candva, cumva, neuronii mei vor ceda datorita anumitor intrebari si o sa ma apuc de... e groaznic nici nu pot sa pronunt acest cuvant...de ci, ci, ciiit, CITIT!
Aha,şi tu ai simţit asta?
Deci nu sunt nebună!
Mereu am sentimentu' ăsta...chiar şi acum...
DISPARI SATANĂ!
Fobia mea este ca undeva, candva, cumva, un hamster ma urmareste vrand sa-mi dea cu un ciocan in cap si sa imi manance tot sapunul.
Fobia mea e ca undeva, cândva, cumva, o sa-mi mucegaiasca una dintre cele câteva oje cumparate cu 10 bani
http://4.bp.blogspot.com/......_stand.JPG
Fobia mea este ca undeva, candva. cumva, o fantoma vrea sa ma inec cu aer... O____O
Fobia mea este ca musca pe care am omorat-o va invia si se va razbuna pe mine!
Fobia mea este că undeva, cândva, cumva...o musca o sa'mi fure berea din frigider sau ca o sa mi'l rapeasca un patruped pe Gigel al meu.
Fobia mea se numeste Ecofobie
Imi e frica sa stau singura in casa, sunt paranoica si mai tot timpul am senzatia ca e cineva in spatele meu.
Asa pe scurt: intro camera sunt eu si 10 paianjeni camera n-are usi sau fereste ce crezi ca fac?
ma strangulez sau gasesc o metoda de sinucidere.
Fobia mea este că în fiecare noapte, un cangur de vreo 2 mm îmi fură suzeta cu gust de carne.
Mi-e frica de scari..scari din acelea pe care te urci in podul casei bunicii. Mai bine zis, mi-e frica sa cobor...devin paranoica ..si-mi imaginez ca intr-un fel sau altul scara o sa ma traga in jos. De aceea ratiunea mea imi spune ca modul cel mai sigur de a cobora e prin saritura si cum base jumping nu e specialitatea mea mi-e sa nu se lase cu vreun picior rupt..Am mai patit-o.
1UN clovn malefic frea sa se joace prin mine cu satarul
2Buteli.
3Ca sunt urmarit pe facebok de o fantoma.
4Zombi ma vor servi ca desert in piscina cu bule.
Fobia mea este: pastele/gandacul care l-am aruncat la wc sa invie si sa vina sa se razbune.
OOOOOOMMMMMMMGGGGG
O_____________________________O
(raţe...RAŢE PESTE TOOOOOOT)
Julyly2089 întreabă: