Fobia mea este ca undeva, candva, cumva, neuronii mei vor ceda datorita anumitor intrebari si o sa ma apuc de... e groaznic nici nu pot sa pronunt acest cuvant...de ci, ci, ciiit, CITIT!
Asa pe scurt: intro camera sunt eu si 10 paianjeni camera n-are usi sau fereste ce crezi ca fac?
ma strangulez sau gasesc o metoda de sinucidere.
Fobia mea este că în fiecare noapte, un cangur de vreo 2 mm îmi fură suzeta cu gust de carne.
Fobia mea este că undeva, cândva, cumva...o musca o sa'mi fure berea din frigider sau ca o sa mi'l rapeasca un patruped pe Gigel al meu.
Fobia mea este ca musca pe care am omorat-o va invia si se va razbuna pe mine!
Fobia mea este ca undeva, candva, cumva, un hamster ma urmareste vrand sa-mi dea cu un ciocan in cap si sa imi manance tot sapunul.
Aha,şi tu ai simţit asta?
Deci nu sunt nebună!
Mereu am sentimentu' ăsta...chiar şi acum...
DISPARI SATANĂ!
Mi-e frica de scari..scari din acelea pe care te urci in podul casei bunicii. Mai bine zis, mi-e frica sa cobor...devin paranoica ..si-mi imaginez ca intr-un fel sau altul scara o sa ma traga in jos. De aceea ratiunea mea imi spune ca modul cel mai sigur de a cobora e prin saritura si cum base jumping nu e specialitatea mea mi-e sa nu se lase cu vreun picior rupt..Am mai patit-o.
Fobia mea este ca undeva, candva. cumva, o fantoma vrea sa ma inec cu aer... O____O
Undeva din wc va tasnii sange si o sa iasa Leatherface si sa ma cioparteasca si ma va pune sa-mi inec amarul in alcoolVerry...sadXX
Fobia mea e ca undeva, cândva, cumva, o sa-mi mucegaiasca una dintre cele câteva oje cumparate cu 10 bani
http://4.bp.blogspot.com/......_stand.JPG
1UN clovn malefic frea sa se joace prin mine cu satarul
2Buteli.
3Ca sunt urmarit pe facebok de o fantoma.
4Zombi ma vor servi ca desert in piscina cu bule.
Fobia mea se numeste Ecofobie
Imi e frica sa stau singura in casa, sunt paranoica si mai tot timpul am senzatia ca e cineva in spatele meu.
Fobia mea este: pastele/gandacul care l-am aruncat la wc sa invie si sa vina sa se razbune.
OOOOOOMMMMMMMGGGGG
O_____________________________O
(raţe...RAŢE PESTE TOOOOOOT)
Julyly2089 întreabă: