anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi credeti in chestia asta cu ``deochiul``? Nu ma simt prea bine de vreo jumatate de ora-asa - am vorbit cu o fata pe facebook,care mi-a zis ca e innebunita dupa o poza de-a mea., si la vreo 5 minute m-a luat cu rau...
Se poate sa te deoache cineva daca se uita la o poza si iti zice ca esti frumos?
Si ce e de facut? Trebuie a fac de 3 ori cruce la pleoapa,sau cum?
Oricum mi-a dezactivat contul, nu mai vreau sa trec prin asta vreodata...

Răspuns Câştigător
| iulika009 a răspuns:

E o vorba din popor asa se zice nu e adevarata.E doar o coincidenta.

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Baaa, sa vedeti, am pus-o pe una sa ii zică unuia ca-i frumos in poza de profil, si acum se simte rău. Hahahaha

| AirănMeidăn a răspuns:

Ntz ntz ntz, fata aceea e cumva mama sau matusa ta?

| LoveSleep a răspuns:

Sunt sigur că soră-ta îți joacă o festă.
Ți-a pus ceva în halba de bere când nu erai atent. Pe viitor, ai grijă, bea mai mult ceai.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru LoveSleep):

De unde stii ca am o sora?
Adica de unde stii ca am o sora care obisnuieste sa-mi joace feste?

| iulika009 a răspuns:

E o vorba din popor asa se zice nu e adevarata.

| al9264 a răspuns:

Pe bune acum, deochiul este real. La nivelul aurei, un compliment sau o vorba spusa asa, ca o mirare despre tine, te poate afecta. Acea vorba contine un anumit tip de bioenergie negativa care este transmisa neintentionat prin aura ta, distrugand-o, si astfel nu mai esti ferit de bioenergia negativa dimprejurul tau, aceasta punand stapanire pe tine. Rugaciunile contin anumite cuvinte despre care s-a descoperit ca ar imprastia bioenergie pozitiva cand sunt rostite. Cauta rugaciuni pe net sau intr-o biblie sau ceva de genul si pune pe cineva sa le zica cu voce tare in apropierea ta. Tu te vei vindeca de bioenergia negativa care s-a depozitat in corpul tau, iar cel ce va spune rugaciunile se va simti bine ca te-a ajutat (dar nu promit ultima chestie) :-)) Cu placere!

| Doub a răspuns:

Trebuie sa te dai de 10 ori cu capul de pereti si dupa sa rogi pe cineva sa-ti dea 3 palme. Sper sa scapi.sad

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Doub):

Rele mai sunteti voi astea-micile...

| Doub a răspuns (pentru anonim_4396):

Estem, estem.smug

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da deochiul există motivul pentru care noi vedem culori și forme este pentru că de ochi.
Iar dacă nu sari în plete de pește te voi derechi până în buzele tale acre și scamele vor cuceri lumea până când se va inventa ceaiul Putinskaya.
Când acel ceai va fi inventat eu te voi întreba "ce ai" și fundurile de balenă vor cuceri marte.