Pun o morsă caldă peste ele și o țin acolo 10 minute, dup-aia le dezlipesc de pe burta ei cu un clește. Dumnezeu știe cum încălzești o morsă...
Prima data le impachetez, le asez pe un scaun si ma pun cu fundul pe ele, asa ca, am mai mult timp sa stau pe internet)))))
Nu calc sosete decat in picioare!(exclus persoana care intreaba!) Restul hainelor sunt in programul "fara calcat", doar impaturat!
Simplu, cu fierul de calcat.
Daca insa nu ai asa ceva, iti spun metoda folosita in armata pentru calcarea hainelor. Mie niciodata nu mi-a iesit perfect, insa am auzit ca daca le aranjezi bine (ceea ce eu nu pot face niciodata), iti poate iesi perfect calcate. Deci, simbata seara ne spalam cu totii tinuta, si o lasam sa se zvinte nitel, iar mai apoi o aranjam frumos pe pat sub cearceaf in pozitia in care doream a fi calcata. Cind te culcai, simteai un pic umezeala, insa cind te sculai, tinuta era aproape uscata, plus ca mai era si calcata. Te asigur ca e un bun procedeu de a-ti calca hainele, in cazul in care nu ai curent electric sau fier de calcat!
Poţi incălzi o morsă in foarte multe feluri.
1)O pui intr-o navă spaţială, o duci pe soare şi vezi numa cum se incălzeşte.
2)O bagi in maşina de spălat la 90 grade C.
@AlecsAndrA.
Păi la mine e mai interesant. Am o floare acasă şi floarea aceea minunată este plină ochi numai cu haine. Stau eu la casă dar e mai interesant aşa. De fiecare dată când ne vin musafiri mie şi la mama admiră acea *capodopera* care se intitulează " Mirifica plantă cu haine". Ştiu, ştiu. Am să devin o adevărată maestră. Şi cum le calc? Mama le ia de pe floare şi mi le dă mie. Eu le arunc pe geam, aştept să vină o maşină şi dupa aia mă duc să le iau de pe şosea. Avertisment!
A nu se arunca hainele pe fereastră doar dacă eşti foarte calificat.
A nu se arunca hainele pe ferastră doar dacă este soare.
Uscare plăcută.
Avand in vedere numele tau, cred ca te referi la cum calcam o soseta.Simplu,ii zic lu' mama:calca-mi si mie asta.Si gata!
Imi calc hainele pe o masa de calcat si mi le calc cu foartecunoscutul fier de calcat. Dhaa'
Pun o muzica beton, la maxim si pun hai nele in fata boxelor, se vor indrepta precum betonul