Pun o morsă caldă peste ele și o țin acolo 10 minute, dup-aia le dezlipesc de pe burta ei cu un clește. Dumnezeu știe cum încălzești o morsă...
Prima data le impachetez, le asez pe un scaun si ma pun cu fundul pe ele, asa ca, am mai mult timp sa stau pe internet)))))
Poţi incălzi o morsă in foarte multe feluri.
1)O pui intr-o navă spaţială, o duci pe soare şi vezi numa cum se incălzeşte.
2)O bagi in maşina de spălat la 90 grade C.
Nu calc sosete decat in picioare!(exclus persoana care intreaba!) Restul hainelor sunt in programul "fara calcat", doar impaturat!
Da`cine a zis ca trebuie calcate? si-asa se sifoneaza cand le imbraci, deci e inutil
Stiti cum le calc eu? sunt mai smecher
ma duc afara cu picioarele prin noroi...vin in casa pun hainele pe jos cu grija si incep sa le calc cu picioarele... daca nu iese bine le bag in automata la 90 grade si le scot afara si incep sa le calc din nou tot asa pana iasa bine.
@AlecsAndrA.
Păi la mine e mai interesant. Am o floare acasă şi floarea aceea minunată este plină ochi numai cu haine. Stau eu la casă dar e mai interesant aşa. De fiecare dată când ne vin musafiri mie şi la mama admiră acea *capodopera* care se intitulează " Mirifica plantă cu haine". Ştiu, ştiu. Am să devin o adevărată maestră. Şi cum le calc? Mama le ia de pe floare şi mi le dă mie. Eu le arunc pe geam, aştept să vină o maşină şi dupa aia mă duc să le iau de pe şosea. Avertisment!
A nu se arunca hainele pe fereastră doar dacă eşti foarte calificat.
A nu se arunca hainele pe ferastră doar dacă este soare.
Uscare plăcută.
Pe persoana fizica.Se iau hainele, se pun peste ele cacareze de oaie incalzite in filtru de cafea, se calca in picioare ca sa prinda mireasma piciorelor si a cacarezelor (gen:Lenor Parfumell) apoi...se ia un porc(te sfatuiesc sa fie un porc romanesc nu luat de pe Brodway ca ala nu stie d'astea e invatat cu covor rosu) incalzit in cuptoru cu microunde, se intinde porcu pe haine. si gata! Ai calcat hainele si le-ai dat si mireasma pajistilor pe care se caca olie lu' bunica si porcu lu strabunicu...
Hainele trebuiesc clatite cu balsam de rufe si nu trebuiesc foarte bine uscate pentru ca asa le calci mai usor.Eu folosesc statie de calcat cu aburi, dar daca nu ai nu e o problema, fierului de calcat trebuie sa corespunda temperatura cu tipul de tesatura si nu uita sa le calci pe vertical.Adica pe lungimea fibrei de tesatura.Succes!
Imi calc hainele pe o masa de calcat si mi le calc cu foartecunoscutul fier de calcat. Dhaa'