| EdiT a întrebat:

Voi maine mergeti la Let's Do It Romania!?

Răspuns Câştigător
| Puţifer a răspuns:

Iacă uite că făcui şi poză :
http://i.imgur.com/x20nu.jpg

17 răspunsuri:
| ShimmEr a răspuns:

Sa ma inscriu?:-s

| Georgiaanaa123 a răspuns:

Eu merg

| Puţifer a răspuns:

Mda... toată comuna se adună mâine dimineaţă şi cică sunt obligată să strâng şi eu după alţii...
E cam neplăcut pentru că eu trebuie să strâng căcatul care.l face altu', iar ăla care a făcut probabil stă cu burta la soare şi mănâncă burgări prăjiţi.
Dar totuşi, e bine să faci un bine...aşa că îmi mişc şi eu fundul pe acolo...

| PotcaPădurii a răspuns:

God! Maine e?
Pai nu prea pot.
Pentru ca trebuie sa ma inscriu la Cenaclul Literar la Platul Copiilor.
Apoi trebuie sa merg la rock shop sa imi refac stocul de CD-uri.
Apoi poate ma intalnesc cu Garfield.
Si apoi trebuie sa fisurez nucleul unui atom.
Si sa ii fac cadou profesoarei de franceza Verde de Paris.
Si apoi trebuie sa *ramane fara idei*
Si da apoi trebuie sa invat si sa. ah... ah... ad da! Sa fac curat in casa. Deci nu pot.

| VacutzaRoscata a răspuns:

Da

Răspuns utilizator avertizat
| Wilder a răspuns:

Dadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadadada.

Nu.

| LoL a răspuns:

Idem Putifer...ce dracu strang cacatu dupa altu?

| MimiPopescu a răspuns:

Pai da! De ce dracu' sa ne pese? Ce, noi traim in tara asta? Neee. Normal ca particip, evenimentul asta e o palma celor fara pic de bun simt care arunca pe jos. De ce aruncati pe jos oameni buni cand cosul e langa voi?

| Blackwoman27 a răspuns (pentru epulilă):

Ba mergem! (altii copii nu eu, ne-au zias la scoala 7 A si 7 b la padurehee hee laughing si nu stiam ce zi speciala e e ar trebui sa adnam gunoaie si acum mi-am dat si eu seama./mersic a ai pus intrebarea big grin; P.
PS: eu nu merg nu am ce cauta pe acolo cine a facur sa stranga nu sunt obligata sa strang dupa altu` tongue

| DeeaUcideVisse a răspuns:

Logic... cum pot sa imi petrec ziua de nastere... happy
particip la curatenie si fac schimburi de experienta in data asta de 2 ani... de ce sa nu ma duc si anul acesta? laughing

| NevăstuicăxD a răspuns:

Ăăăă.nu

| lalalalallll a răspuns:

Nu

| Loveis4free a răspuns:

Idem Putifer(zici ca nu am ce face acasa). Daca am chef de iesiri oricum am destule varante asa ca...no way

| EdiT explică (pentru Puţifer):

Ce mare sac:O laughing noua ne-a dat pungi de gunoi d-alea mici

| Puţifer a răspuns:

Nouă ne a dat şi mănuşi laughing

| Puţifer a răspuns (pentru Puţifer):

Mi-ai dat fundă pentru țâțe, right? laughing