| Ro0oBerT a întrebat:

Voi toamna dormiti? dar iarna, dar primavara? laughing

https://emssolutionsinc.files.wordpress.com/2012/04/slee p_deprivation.jpg

Răspuns Câştigător
| Brâncuşi a răspuns:

Pai eu Toamna nu dorm, ca este ziua meabig grin Iarna dorm ca porcul, este cea mai tare luna din anbig grin si Primavara stau sa ma ude ploaiabig grin Si stau un casa, uitandu-ma pe TPU si jucandu-ma csbig grin Voi?

13 răspunsuri:
evenso
| evenso a răspuns:

Da, dormim si vara, vad ca si tu dormi "frumos" laughing

| AaLexS a răspuns:

Da dorm. De ce nu?laughing
Mie imi place sa dorm. Trebuie sa stau treaza doar pentru ca asa spune Connect-r? time out. Oh te rog oh go on rolling on the floor

| Ađřıαηηα a răspuns:

De cand m-a muscat Pattinson numai tin minte cand am adormit ultima oara happy

| iKeel a răspuns:

Eu dorm doar iarna...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vara nu dorm si iarna hibernez.

| Brâncuşi a răspuns (pentru iKeel):

Cel mai neserios baiat, care l-am vazut vrodata pe TPU, el este...cu vechiul lui nume HamsterDur...Ne-am inteles cumva si el baga strambe si minte ca la usa cortului, necivilizat.

| iKeel a răspuns (pentru Brâncuşi):

Tu chiar eşti anormal. Eu ţi-am zis că am pus întrebarea, bă idiotule, mă faci să te şi înjur de nervi, eu am pus întrebarea, dar nu a apărut, ce vrei să-ţi fac?!

| Brâncuşi a răspuns (pentru iKeel):

Prietene nu ma injura eu nu te-am injurat,te rog frumos sa purtam o discutie de la om la om, nu avem aceeasi varsta si nu am chef de cearta pe langa, nu a mers aia macar iti cereai scuze nu a aparut, puneai alta, dar nu sa ma mintioh go on...Astept intrebarea si poate se remediiaza situatia creata...straight face.

| iKeel a răspuns (pentru Brâncuşi):

Prietene, tu eşti enervant, dai vina pe mine ca şi cum n-aş fii pus eu întrebarea şi nu m-am ţinut de promisiune. Şi am pus 3 până acum şi n-a apărut niciuna, nu mai comenta dacă nu ştii cazul.
Ok?

| Autumnfeelings a răspuns:

Eu dorm tot anul,

| DarkBlood32 a răspuns:

Eu vara dorm, in rest nu.

| Ro0oBerT explică (pentru DarkBlood32):

Iesi ba nu am treaba cu tine lasa-ma

| DarkBlood32 a răspuns (pentru Ro0oBerT):

Esti cu capul? \dancing

Întrebări similare