anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vou ce farse vi s-au făcut de 1 aprilie? :3
Mie mi-a spus mama că sunt adoptată. A doua zi mi-a spus că nu glumea fmm. happy

9 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| TempestUV a răspuns:

O colega mi-a zis ca sunt pastata pe pantaloni.Atunci m-am speriat rau de tot.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asta înseamnă că nu ţi s-a făcut nicio farsă de 1 aprilie, dacă vorbea serios. laughing

| OnuOnulică a răspuns:

Păi.1 aprilie pentru mine a fost o zi obișnuită...adică m-am trezit pe la 2:30 și apoi m-am culcat înapoi și abia, abia la 7 m-am trezit iar... când am văzut că mai e puțin și se face 8 seara am zis să mă culc iar.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nicio farsă, nu prea am avut multe contacte fece-to-face în acea zi, am văzut-o doar pe mama vreo 10 minute dar anul ăsta era prea obosită să încerce să mă păcălească.

| CuteKitty a răspuns:

Păi în loc să-mi pună zahăr în ceai mi-a pus sare. Şi tot l-am băut. Şi trebuie să recunosc că mi-a plăcut puţin. straight face

| Laura927 a răspuns:

Da deci mai bine ce farsa am facut eu laughing
M-am prefăcut ca imi este rău toata ziua asa am fost cocolosita cu mic-dejun in pat si toate alea, abia daca m-am ridicat sa merg la baie...laughing
Abia cand m-am plictisit de tableta si ma durea spatele de lenevit, am zis si eu " Păcăleala de 1 Aprilie ", bine iti dai seama fetele dupa nu? laughing
A fost cea mai inspirata!

| MIRUNAmyra a răspuns:

Doamna de romana a intrat in clasa si a zis:Scoateti o foaie de hartie.Toti suparati, apoi spunetongueacaleala de 1 aprilie.Toata clasa:Ieiiii, uraa, multumim.Din nou doamna:Nu pe bune acum scoateti o foaie de hartie, test!

| HDeNiSaR a răspuns (pentru MIRUNAmyra):

Ma doare rasul de la atata burta! laughing rolling on the floor rolling on the floor

Întrebări similare