Pai in primul rand ar trebui sa specifici daca e fata sau baiat. apoi vine raspunsul.:p
O profa ne spunea ca nu isi mai aminteste numele coleguli din liceu pentru ca ii ziceau Unitate de masura
Mai e: Fratii bomba si fitil ( Pt pitici zvapaiati sau baieti glumeti nedespartiti)
Pamela
Lolek si Bolek (pus la fete)
Scooby
Fâşşş( pentru cineva care merge des la baie)
Mâţ pentru o fata
Eu cred că depinde de nume. De exemplu: Diana - Diu/Diux/Dius; Adela-Ade/Adelus; Denisa- Dedee/Den; Beatrice- Bebe/ Bea ( în engleză se citește Bi ); Alexandra-Alexuta/Ale/Alex, a; Andreea- Andre/ Andy/Ann/Deea ( fete ). Andrei-Andy/And/ Reirei; David-Dada/Dav/Vid; Florin-Flo/Flori; Răzvan-Razva/Razvi; George-Georg[cu accent german] Georg ( cu accent englez/american ) /Geo/Gege etc. Și mai poți pune porecle în funcție de personalitatea fiecăruia- Bunny/Lovely/Crazy/Choco/Coco/Yuki/Pink/Blue/Orange sunt o grămadă. Poți alege și în funcție de culorile preferate, de stilul muzical abordat, de felul de a fi a persoanei ( cum am mai spus ).
Justin Biberon, Jonas Sisters, Hanna Banana, Demi Lopata(Lovato), Selena Gaoz(Gomez)
Casma,Pastilatu,Parfumatu,Ceapa, Carnat,Coi,Bila,Dilibau, Pubela, Tomberon, Mafalda, Tamango
Cap de butoi, labangiu,superpizd, miroase degetelu,tiramizdu, drogata, soricel bruzli, balerin betonist, carnat, semafor ai zis cidate si funny
Julyly2089 întreabă: