Te inteleg sexy lady
Ce mă...
Ehhh..sti tu..in spatele acelui tip, cel putin cred ca esti baiat, se ascunde o domnisoara foarte atragatoare. )
Sunt băiat, dăăă, stai sa mă uit in blugi...dap, băiat sunt. Daca vrei sa cauti o fata, nu ai găsit persoana potrivita. Sau esti ggaayy? Hmmmm, atunci va trebui sa te evit.
M-ai gasit. Sunt gay (( Te iubesc in secret..sa sti ca nu iubesc nici o fata de la mine din scoala, ma gandesc non-stop la tine.
Maniac mic ce esti... Valea de lângă mine. Nu ti-ai găsit alt nebun? Doar pe mine? Cauta-i pe Ashadow si Tudorel, ca si aia sunt gay.
Eh, draga, doar tu imi esti drag, nu mi-as putea trada "femeia". Lasa-i pe ceilalti, tu esti important.
Sa vezi ce femeie te fac daca vin la tine.
Hai draga mai taci, stiu ca in interiorul tau ma iubesti. Hai ca ma duc la baie, ma voi gandi la tine. ))
Vezi ca te bag cu capul in WC.
:*
Sti ceva? Ma despart de tine! Am terminat-o! PA! Avea dreptate unicornul meu in privinta ta!
Nici nu am fost împreună, dar PAaaaaa! DU-TE! Drum bun si cale Batuta! Valea, dealu' ce vrei tu... Am mai scăpat de o pacoste! Yeeeeey!
Duie Maisuki
Fraiere!
Iti permiti sa mă înjuri?
Huooooo! Iesi a-fa-ra, javra ordina-raaaaaaaaa! )
Baaai, tu nu mă confunzi pe mine cu Base, clar?
Si încă ceva, când ai spus "Duie Maisuki" ai spus ca iubesti M****. Fraiere, tot tu te faci de rht. Hahhahaha...
De asta m-am indragostit de tine de prima oara. :* Mi-am recapatat dragostea. Cand ne putem vedea?
Când vine apocalipsa. Atunci poti sa te sacrifici tu pentru mine. :3
Bine...voi spune "Te iubesc, Daisuki, chiar daca nu te-am vazut in viata mea si puti!"
Măcar mori tu primul...imi convine. Poate ca reusesc sa trăiesc.
Da, te ascunzi la mine sub pat sau sub canapea.
Nici pat nu o sa mai ai cand vine apocalipsa. Ma ascund eu pe undeva printre ruine, dar ca sa nu te las sa putrezesti pe acolo, te tar dupa mine...
Multumesc! Ai lăv iu veri maç. Iu ar facing osăm diud.
Omg...faq
'Ai sictir ma golanule! **Mama lui Razvan sau a Razvanului, in functie de preferinte, like Razvan messages. Sper ca scrisesi bine. Hai pa, iubire.
FaQ, destept ce esti... Ia pune :Golan: la feminin
Deci esti fata? )) Mno..am zis golan ca zic esti baiat dar..mere si asa.
Nu semeni cu cel din avatar. El e dragut si pufos si tu esti rau si gay
Cee? Ba da, e din profil asa... m-a luat pe nepregatite.
Si cum ai fi aratat pregatit...
Asa e, tovarase. Tocmai ai castigat un OScar pentru sinceritate. Vrei si premiul pentru CEL MAI MARE bossCHETAR? )
:o Iti bati joc de mine? Astfel de drame nu trebuie facute publice. CONDOLEANTE.
Multumesc *lacrima*
Toti am trecut prin asemenea drame. Sti, imu esti draga. Iti voi spune 69. Bine?
Wtf is this.
sau cu $$ sa ne cumparam Milkaaaaa
Venerabilul întreabă: