| TiberiuFasole a întrebat:

Yayy, ma copiaza cineva, "MineraX", cel putin asa a zis Killy!
Daca nu e amuzant e doar vina lui Daisy. Ce dlagutz suna "Daisy".

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daisy... Rata lui Donald? confused

| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

I don't want to see
Se pare ca ai uitat ca eu am fost prima care te-a copiat... sad

| TiberiuFasole explică (pentru xXsweetgirl99Xx):

Da, multumesc pentru aia. De fapt, Daisy a fost prima dar oricum merci.

| xXsweetgirl99Xx a răspuns (pentru TiberiuFasole):

Cine a fost ma prima?

Oricum stiu ca toată lumea ma urăște...

Si se pare ca aici totul se învârte in jurul lui Daisuki. Ca si cum ea ar fi Soarele, mai sunt câteva planete, iar restul suntem doar niste sateliți sau niște asteroizi fara importanta. Părerea mea, oricum nimănui nu ii pasa deci, nu contează...

| KillMePlease a răspuns:

Jurnalul unei pustoaice 1

Stii ca tuturor ne pasa de tine+ vrei maine sa facem un mic "razboias" impotriva lui Daisy? Asa ca o joaca, nimic serios.

Nu mai spune ca tuturor le pasa de mine, pentru ca nu ea așa.
Un "razboias" nu m-ar face deloc sa ma simt mai bine, ci mai prost...

1.Eu sincer te admir, esti top 2 pentru mine, si daca nu era Daisy prima fata care sa ma puna la prietenii, erai top 1. Cum nu le pasa tuturor? Tu nu vezi ce fata tare esti? Ai simtul umorului, esti draguta, ai grija sa nu ranesti oamenii.
Crede-ma, si la mine e la fel, e de la faptul ca suntem timizi, dar pentru orice om exista mai multi oameni, un om fiind mai special. Acel om fiind numit si "sufletul pereche". E mai greu ca esti timida, dar crede-ma, va fi dupa chiar bine. Faza tare la timizi e ca, da, facem mai greu prieteni, dar daca ii facem sunt sanse mult mai mari sa nu ii pierdem, dar la cei care nu sunt ca noi, au sanse mai mari sa isi piarda prietenii. Nu uita, pentru fiecare sunt oameni, unul fiind special!

Daca mi-ar spune cineva pe care il cunosc in realitate asta, atunci ar fi ceva...

Esti timida. De asta. Dar, am si o dovada ca daca nu ai fi timida ai avea:
Pe net, nu poti fi timida, e imposibil, atata timp cat nu ne vedem e imposibil sa fii timida. Si aici, noi te admiram. Daca nu ai fi timida in realitate, ai fi apreciata. Bine, deja esti apreciata, dar cum esti timida nimeni nu-ti spune in fata, nu o s-o faca nici odata! E ceva gen sa-ti dea cineva 100 de lei in realitate pe gratis, cand nu va cunoasteti.
Si repet, o sa iti fie mai usor fiindca esti timida.