Sa sara pe geam! Cea mai folosita. Glumeam!
Uite cateva care mi-au venit pe moment:
1.Striga pe geam: Sunt...(aici pui ce vrei tu)
2.Dezbraca-te!
3.Du-te cumpara-ti un test de sarcina de la farmacie si fa-l!
4. Ia un ghiveci de flori si rastoarna-l pe jos! (Asta sa n-o folosesti la tine acasa. )
5.Fa-ti un desen frumos pe fata cu pixul!
6.Da-i o palma peste (ma rog, unde vrei) lui X, Y, Z...(mai mult persoane)
7. Stai sa-ti dea o palma peste (unde vrei) X, Y, Z...(mai multi)
8. Taie-ti(cate vrei tu) fire de par din cap.
9. Arunca pe geam (un obiect care vrei tu)
10. Deseneaza-mi un (ceva obscen)
Daca imi mai vin iti mai spun.
Iti zic eu cateva:
-Bea cola cu mentosane.(Fantana arteziana in gura)
-Ia otet si bea cu sare.(Iakkks)
-Arunca-ti caietele de pe geam si apoi du-te dupa ele.(Plictiseala )
-Fa ca indienii in timp ce fugi in jurul unei banci/unui leagan.(In parc)
-Opreste un om pe strada si spune-i ca esti de la spitalul de nebuni,si sa te duca inapoi la spital ca tii frica(am incercat eu,ii fain sa fii cu cineva,mori de ras)
-Sa te uiti toata ora la un profesor(frumos, urat, cum vrei tu, dar toata ora)
-Sa lipesti capacul de la wc noaptea(sa nu intri dimineata in baie, vei avea o reactie terminata in voma)
Cam atat mi-o venit
Funda?
Dacă ești la școală, le poți spune diferite chestii tâmpite profesorilor; pe strada, te iei de batrâni... iar la petreceri, veșnicile săruturi cu parchetul.
Urineaza pe un caine care doarme sau sta lat.Crede-ma majoritatea baietilor accepta provocarea aceasta, desi toti sunt de acord ca e o provocare grea=)
Cat de timpit poti sa fi sa faci asa ceva? Mi-ar placea sa se pise toti canii pe tine! Tampitule
1)Iesi afara în chiloți și sutien indiferent dacă ești fata sau băiat.
2)Roagati un prieten sa te tragă cu sania pe strada.
3)Du-te la un om și spune-i ca ai evadat de la școala de corecție și roagă-l sa te ajute sa scapi de bradicarti care sunt pe urmele tale
Pune scortisoara in capul tau apoi pune apa si du pa aia linge podea de la cea ramas.
Du-te la un batran de pe strada (da' necunoscut) si spune-i ca esti un extraterestru care a venit de pr planeta Toaletelor si ai venit pe Terra ca sa furi toaleta fetelor. Pe bune!
Julyly2089 întreabă: