NU, nu iti mai trebuie! Deoarece Belgia face parte din Uniunea Europeana si granitele sunt deschise! Dar in schimb o sa-ti trebuiasca un act de la notariat unde parintii tai vor declara ca sunt de acord sa parasesti tara.
Da trebuie pasaport si imputernicire ( declaratie)data de parinti in fata unui notar -- cel cu care urmeaza sa calatoresti trebuie sa fie major si sa aiba asupra sa cazierul.
De ce raspundeti daca nu stiti sigur? Nu va dati seama ca mai mult ametiti omul?
Daca Belgia este tara membra a Uniunii Europene ( este membru fondator al Ue - 1952 ) cum sa mai aiba nevoie de pasaport? Voi pe ce lume traiti?
Nu ii trebuie pasaport pentru a pleca in belgia! dar, iti trebuie de la notar o fisa semnata de amandoi parinti daca nu pleci cu ei. si fisa trebuie semnata pe numele majorului cu care mergi! sper ca ti-a fost de folos
Nu iti trebuie si pasaport, daca pleci cu ambii parinti!
Daca mergi singura [ex. cu o trupa de dans etc.] sau doar cu 1 parinte, trebuie : sa ai acordul parintilor ca te lasa sa pleci cu antrenorul/ sa ai acordul celuilalt parinte ca te lasa sa pleci
Desigur ca NU. Eu am 12, am fost in Bulgaria. A fost o intrebare cam stupida de la domnisoara care facea pasapoarte:,, Acestia sunt parintii tai,,
cristy21steaua întreabă:
PanicInThePentagram întreabă:
Chxelena întreabă: