NU, nu iti mai trebuie! Deoarece Belgia face parte din Uniunea Europeana si granitele sunt deschise! Dar in schimb o sa-ti trebuiasca un act de la notariat unde parintii tai vor declara ca sunt de acord sa parasesti tara.
Nu ii trebuie pasaport pentru a pleca in belgia! dar, iti trebuie de la notar o fisa semnata de amandoi parinti daca nu pleci cu ei. si fisa trebuie semnata pe numele majorului cu care mergi! sper ca ti-a fost de folos
Nu iti trebuie si pasaport, daca pleci cu ambii parinti!
Daca mergi singura [ex. cu o trupa de dans etc.] sau doar cu 1 parinte, trebuie : sa ai acordul parintilor ca te lasa sa pleci cu antrenorul/ sa ai acordul celuilalt parinte ca te lasa sa pleci
De ce raspundeti daca nu stiti sigur? Nu va dati seama ca mai mult ametiti omul?
Daca Belgia este tara membra a Uniunii Europene ( este membru fondator al Ue - 1952 ) cum sa mai aiba nevoie de pasaport? Voi pe ce lume traiti?
Desigur ca NU. Eu am 12, am fost in Bulgaria. A fost o intrebare cam stupida de la domnisoara care facea pasapoarte:,, Acestia sunt parintii tai,,
Da trebuie pasaport si imputernicire ( declaratie)data de parinti in fata unui notar -- cel cu care urmeaza sa calatoresti trebuie sa fie major si sa aiba asupra sa cazierul.
cristy21steaua întreabă:
PanicInThePentagram întreabă:
Chxelena întreabă: