Dupa parerea mea, orasele din partea de vest sunt mai linistite, si cu oameni mai calzi la suflet, aka Cluj-Napoca, deoarece in partea estica si sudica e teroare
Ba eu te-am intrebat frumos, sti bine nu sti nu raspunde la intrebare, mersi
Ferească Dumnezeu! Și eu am vorbit urat? 'ba'? Urat mod sa i te adresezi unei domnișoare. Ideea din spatele răspunsului meu era că nu sunt astfel de locuri. și dacă ai găsi, să îmi spui și mie că aș fi tare curioasa sa vad daca sunt pe bune.
O sa-l gaseasca doar daca se da cu fundul de toate fundele acordate pe TPU.
Ai avea mai multe șanse să găsești un cartier liniștit, fiindcă într-un oraș, fie el mare sau mic, găsești... di tăti.
Pădure fără uscături nu-i...
Păi cum spunea si unul mai jos, cele din N V sunt mai ori, partea Transilvaniei cu toate ca nu sunt chiar cum vrei tu, dar macar sunt mai curate.
Salut,
Din pacate nu exista asa ceva.
Ca e unu mai raufamat si altul mai linistit, e partea a doua.
Dar ce zici tu chiar nu exista.
Nu exista din păcate. Țiganii sau înmulțit ca gândacii și ce să vezi? Oare exista un oraș din România fără acei "gândaci"? Deci nu.
Mie mi s-a parut ca Hunedoara si Deva sunt orase linistite si oameni de treaba. Adica te saluta si te respecta, chiar daca nu te cunosc si esti turist.
Conteaza mai mult ce zone frecventezi si printre ce oameni te invarti. Eu sunt nascuta crescuta in Bucuresti (am 50 de ani) si contrar a ce spun altii mi se pare Bucurestiul un oras destul de linistit pentru o metropola de asemenea dimensiuni. Dar cum ti-au spus si altii niciun loc din lumea asta nu e perfect.
Eu zic ca Brasovul. Mereu mi s-a parut unul dintre cele mai curate si civilizate orase din Romania.
Si Iasul este un oras extrem de linistit, insa partea cu babele nu prea se aplica ca are o populatie batrana orasul
Demeister întreabă: