Http://ro.wikipedia.org/wiki/Oradea aici scrie toate informatiile despre orasul Oradea:obiective, istoria, numele etc.
Parerea mea despre orasul Oradea este una buna deoarece acest oras este cat de cat ingrijit si frumos.
Sper ca te-am ajutat!
Bună,
Am vizitat orașul Oradea de mai multe ori și mi-a lăsat o impresie bună. Este un oraș cochet,curat,oarecum ferit ce aglomerație.
Cu alte cuvinte, îl consider un oraș splendid, chiar m-aș muta acolo.
Tu ce părere ai?
Hey sora mea locuieste in Oradea... E super acolo sunt tramvaie mult mai luxoase decat la noi sunt aduse in ungaria. siin oradea este cald de obicei deoarece pe sub se este o ocnducta care duce la baile felix care sunt pe la marginea Oradei.Si cu siguranta mult mai curat.Eu una ti-l recomant
Este un oras superb! Eu am facut scoala acolo.Este un oras istoric,cladirile sunt in stil neo-gotic, multe cladiri vechi, ziduri impresionante care arata importanta sa comerciala si culturala. Izvoarele termale din apropiere Baile Felix si 1 Mai sunt locuri care merita vizitate.
Buna!
Eu am fost de multe ori,am si locuit cativa ani,si am vrut sa vad si paererile voastre vis a vis de Oradea.
O sa ma mut in curand inapoi si aveti dreptate,este splendid,alta civilizatie, de obicei, Ardealul este primul pe tara ca si dezvoltare economica.
Va multumesc tutuor!
Bunaaaaaa! eu chiar locuiesc in Oradea! da imi place orasul meu caci sunt de toate:moluri, muzee, parcuri, cinemauri etc! va multumesc la toti pentru parerile bune despre acest oras! va puuuup! yey! :* :X
Eu locuiesc in Oradea! imi poti spune te rog, daca nu te superi la ce scoala ai fost? te rog!
anonim_4396 întreabă:
Norvegia22 întreabă:
Zana5512 întreabă:
x4raul4x întreabă: