Daca aveti peste 18 ani nu ezitati mergeti in Grecia! Paralia Katerini- sejur de 7 nopti vila 3***, transport autocar dus-intors-- in camera aveti minibucatarie dotata cu tot ce e necesar si preparati mincare preturi la alimente acceptabile (mai mici decat la noi)-marea este ca distanta de sub 100 metri de vila. ce ziceti? de unde santeti? daca vrei revino si discutam--dar azi - maine pentru ca voi fi plecat 10 zile si nu intru pe net--in septembrie merg si eu in Grecia!
Poti afla tastand cuvintele: litoral+Romania+hotel+pret+all inclusive. Daca ai varsta peste 18 ani,daca ai mijloc de trasport personal, mergi in Bulgaria:preturi extraordinar de mici, fata de Romania, conditii excelente, mai cald decat la noi. Am fost de 7 ori la Bulgari si nu regret nimic!
Pai ori vrei la noi ori la bulgari?
eu personal ti-as recomanda sa te duci undeva in zona de nord a tarii. viziteaza Mocanita vara cand e vreme excelenta si ai sa vezi ca merita de 100 de ori mai mult decat o piscina
Pai poti merge in: Mamaia au piscine sau daca stai mai in nord poti merge in Satu Mare au acolo Aqua Magic ca in Mamaia. Daca doresti poti merge in alte tari.