Sa o ia incet, ca pana trece pandemia tot nu zboara
iar, ORICUM, avionul e mult mai sigur decat trenul, MAI ALES IN RRRRROMINICA, unde caile ferate FIZICE (adica liniile de tren de pe pamant) nu au mai fost renovate de 30-40 de ani, asa ca avem cea mai mica viteza la trenuri din intreaga Yurop
si am vazut asta cu ochisorii mei mici si porcini: am venit din Austria cu ceva ani in urma, intre Austria si rrrrominica am facut cam 25% din timpul cat am facut din granita cu rrrominica pana in Biuciuresti, mve la CeFeRe, sa vedeti ce bine e
Am zburat prima data cu avionu anul trecut.Ce pot sa iti spun e sa nu mananci chiar inainte.Cand se ridica avionu e destul de nasol, in aer nu simti nimic, iar la aterizare e putin nasol.Mie nu mi-a fost rau.E ca si cum ai fi intr-un autobuz cand se ridica la inaltime si la viteza de croaziera
Sfatul meu e ca nu e neviie sa imbatraneasca pentru a zbura, avioanele sunt foarte sigure, iar daca iti e frica de moarte sa stii ca poti sa te impiedici si sa cazi si sa mori... deci zboara linistita
Iti pastrezi calmul si gandesti pozitiv. Zborul cu avionul este mai sigur decat mersul cu masina.
Există cursuri pentru a scăpa de frica de zbor.
Sau poți încerca și cu un psiholog.
Iar dacă îl convingi să prescrie un xanax, te-ai scos.
FreshMint întreabă: