Dacă geanta sport îndeplinește cerințele de dimensiuni și greutate ale companiei aeriene și este adecvat protejată, poate fi utilizată ca bagaj de cală. Recomand să verifici politica de bagaj a companiei aeriene.
La cală poți, dacă are o incuietoare cu lacăt sau cu cifru. Doar cu fermoar, nu.
Desigur. Înainte de check-in e bine s-o înfoliezi.
Ai grijă la dimensiuni și greutate, să nu depășească pe cele admise la biletul tău.
Da, poti lau dar trebuie sa ai maxim masurile mentionate de aeroport: 40x30x20cm
https://www.emag.ro/search/bagaj+de+mana+pentru+avion+40x30x20
Ce ti se pare nefolositor la raspunsul meu cu dimensiunile si greutatea acceptate de compania de zbor?
Tu zbori cu trenul?
Dar tie ce ti s-a parut eronat la mine? O geanta sport poate avea mai multe dimensiuni iar daca nu a mentionat m-am gandit la ceva mai mare, iar tu ai sarit cu eronat... pai stii cum e: ochi pentru ochi si dinte pentru dinte! Iti dau eronat chiar daca ai dreptate! Ai ceva cu mine mie imi spui nu ma umpli cu prostiile alea
Nu am nimic cu tine dar ai dat nefolositor la un raspuns folositor, abuziv.
Cam seamana a razbunare.
Nu sunt strain de calatoriile cu avionul.
Poti avea si sacosă de rafie daca se incadreaza in cerintele companiei.
Nu Seamana, chiar este! cum am mai zis: dinte pentru dinte si ochi pentru ochi! Si asa fac cu toata lumea nu numai cu tine daca asta te consoleaza... cine imi da eronat, ii dau si eu ca doar e gratis
anonim_4396 întreabă: