POIANA BRASOV, superb! Daca iti place natura, aerul fresh si iesirile la iarba verde ti o recomand
Baia mea, e asa de faina... poti sa te racoresti in cada, poti sa te relaxezi stand pe wc.nu stai in trafic, nu cheltuiesti bani, si cand iesi...esti fresh
Sarmizegetusa Regia. Daca iti pui intrebarea de ce ai vizita-o, atunci nu ai ce cauta acolo si nu meriti experienta.
Delta, TARGOVISTE,Maimaia,Castelul Corvinilor,Castelul Peles,Castelul Bran,Muntii Ciucas,Predeal,Bucovina,Cimitirul Vesel-Sapanta,Turnul Chindiei-Targoviste,Cheile Turzii,Sibiu,Muzeul Grigore Antipa-Bucuresti,Salina Turda,Mujntii Fagaras,Muntii Rodnei,Iasi,Pasul Tihuta,Stana de Vale,Vulcanii Noroiosi -Buzau,Lacul Sf. Ana,Cheile Bicazului,Lacul Rosu,Poiana Brasov,Sarmizegetusa Regia,Sighisoara,CAZINOUL DIN CONSTANTA,Manastirea Neamt,Manastirea Curtea-de-Arges, BISERICA NEAGRA DIN BRASOV,SIGHETU MARMATIEI,Sfinxul din Bucegi,Pestera Ursilor,Manastirea Cozia,Salina Praid,Muzeul Satului Sibiu,Bilbor,CETATEA Neamtului,Cetatea Fagaras,Vf. OMU,Manastirea Voronet,Casa Poporului, Balea Lac, MANASTIREA FRASINEI, Transfagarasanul, Transalpinul... Sper sa-ti fie de folos
Http://www.cautpensiuni.ro/pensiune/vila-mara-mamaia-nord-constanta
RECOMAND
Mi-a placut tare Transfagarasanul..de vazut. Iti ia respiratia. N-am fost inca pe Transalpina, dar cu siguranta o voi face. Castelul Peles este si el absolut incantator..Branul la fel. Mi-a placut foarte tare si castelul Huniazilor, chiar daca nu e intretinut si parca ignorat. Dintre orase..Brasovul e dragut tare, Arad, Oradea, Iasi, Cluj. de departe cel mai tare oras e Bucurestiul, desigur. Acolo ai ce sa vezi..Mai sunt Cheile Turzii..salina de la Turda, Cheile Bicazului, salina Praid.Mi-a placut tare Curtea de Arges. A fost. interesant sa vad manastirea din cartea de romana din generala. Si cimitirul de la Sapanta mi s-a parut interesant..tot pe acolo am gasit si cea mai inalta biserica de lemn din..Europa,cred.. N-am vazut Portile de Fier, banuiesc ca nu sunt de ratat. Aaa. barajul Vidradu, de vazut. Mi-a placut tare, m-am simtit tare mica acolo. Te miri ca oamenii pot face lucruri asa marete.