Oras ca frumos nu prea avem, adica ca sa fie curatat si chestii.
Da asa mie mi se pare ca Sibiu pentru ca e foarte frumos si ar fi ca o a doua capitatala pentru ca acolo se petrec cam multe evenimente speciale...
Pai, nu stiu, ca nu le-am vizitat pe toate.
Am fost in orasele mari din banat, crisana, translivania, muntenia si oltenia.In moldova, maramures si bucovina n-am fost niciodata.Asa ca nu prea pot sa fac vreo comparatie.
In mod sigur pot sa-ti spun ca nu-mi place Bucurestiul, e un oras prea mare si prea agitat pentru mine, eu fiind mai linistita.
Brasovul, Sibiul si Clujul sunt geniale, aporoape am plans cand am plecat de acolo.Insa mi-am omorat picioarele prin orasele astea mult timp, asa ca n-am prea apucat sa le duc dorul.
Stiu ca in Arad am fost cand eram mai mica, dar n-am stat mult, cateva ore.M-am uitat putin pe acolo si apoi m-am carat.
Iar in Timisoara si Craiova mi-ar fi placut mai mult daca nu incercau tiganii sa-mi fure geanta.
Asa sa fac o paranteza, vreau sa ajung la anul in Iasi, desi e mult prea departe.
Meh, nu stiu... sa zicem ca cel mai frumos e in Sibiu, pentru ca am multe amintiri legate de el.
A fost odata frumos acolo. de acum ani stiu ca sunt numai idioti peste tot. dor am trait acolo pana la 14 ani naiba . sa nu te puna pacatul sa muncesti vara in Rom, vai ce cohoarde de oameni nenorociti ai pe post de sefi, mama mama
Ăm, nici n-am de gând să muncesc vara, cu atât mai puțin acolo
M-am mutat. :'c
Lol, maramures nu e oras... da na asa e cand vorbesti sa te afli in treaba
Frustrariile de copil obosit in alta parta nu pe TPU please :*
Parte *
daca ziceam de sighet nu stia nici-un copil generatia fb
Nu sunt frustrări e geografie pura. Acu nu te scoate cu sighet ul dupa ce ai cautat pe net
VisătoareaDePeLună întreabă:
IzvorulDeIntelepciune întreabă:
mariaaolguta întreabă: