Orasele in care traiesc foarte multi cetateni romani de o anumita etnie.
Cele mai frumoase: Sibiu, Brasov, Sighisoara (astea imi vin in minte).
Târgoviște mi se pare un oraș urat. Nu mi-a plăcut niciodată.
Din ce am vizitat, îmi place Timișoara mult, dar și Constanța, Sibiu și Brașov.
Urmează Cluj și Iași
Sibiu, Cluj, Brasov, Timisoara, Alba-Iulia si in general astea cu o arhitectura mai aparte si mai veche sunt destul de frumoase.
Urate... nu stiu ce sa zic, din ce punct de vedere? Estetic? Al oamenilor? Nu pot spune c-am un oras care sa-mi displaca.
Urate: Giurgiu, Barlad, Petrosani, Alexandria, Vaslui
Frumoase: Oradea, Sibiu, Piatra Neamt, Constanta, Orsova
Urate
Craiova, Braila, Constanta si in principiu toate orasele mici de 20-30.000 locuitori
frumoase
Sinaia, Brasov, Sibiu, Iasi, Cluj, Oradea
Urate: Copsa Mica, Petrosani, Azuga, Covasna... asa, ce-mi amintesc repede.
Frumoase: Oradea, Baia Mare, Iasi.
Brasovul cel maj frumos oras din Romania. Si germanii il sustin cu denumirea lor de kronstadt ceea ce inseamna Brasov. Cluju e renumit pentru salariile mari care le are dar ca oras nu pare mare scofala
Frumoase: Brașov, Sighișoara, Timișoara, Oradea, Iași, Alba-Iulia, Baia Mare, Targu Mures, Cluj
Urâte: restul
Constanta numa' mic nu e... iar urit, chiar nu prea vad de ce. Portul mi se pare misto. Are ceva parculete, spatii verzi, strazi cu umbra... chiar nu inteleg de ce ti se pare urit per total.
Sunt de aceeași părere. Centrul e frumos de asemenea, e un oraș destul îngrijit în care chiar ai ce vizita
1. oras in totalitate urat nu exista.
2. Sibiu, Sighisoara, Cluj, Brasov, Timisoara, Iasi, Tg Mures.
Ia si viziteaza Tecuciul, Adjudul, sau alta comuna de-asta mare...
Mda, doar ca orasele nu sunt formate doar din zone turistice. Mie periferia Constantantei mi se pare mizera. La fel si marile bulevarde tronate doar de blocuri urate. Si prin centrul vechi mai au de munca. E adevarat ca nu am fost de vreo 3 ani, dar nu cred ca s-a schimbat radical.
Urâte: Giurgiu, Brăila, Focșani, Slobozia
Frumoase: Brașov, Sibiu, Constanța, Cluj
Daca o iei asa, periferia a 9 orase din 10 e mizerabila.
Da si nu.
Brasov, Sibiu, Cluj chiar si Iasi au periferii decente. Cand intri in oras nu iti vine sa iesi imediat
In Iasi, ca plasament pe harta pot spune ca stau aproape de periferie. Buba e ca sunt unele zone semi-centrale care arata ca naiba. Bine, se misca spre bine lucrurile in general, dar si aici e ca in multe orase mari - se construieste fara nici o noima.
Urate: Momarlanii De Jos; Morocanesti; Amarastenii de Sus; Spermezeu; Spanzureii de Sus
Orașele care m-au impresionat în România sunt: Sibiu, Brașov, Iași, Cluj Napoca și Timișoara.
JustMeCata întreabă:
LondonezuCristi întreabă: