Hello..In primul rand iti recomand 1)Slanic Prahova:unde se afla unicul munte de sare, cea mai mare mina de sare din Europa etc;
2)Baile Olanesti, Izvoarele de aur:Judetul Valcea
3)Statiunea balneo-climaterica Calimanesti: jud.Valcea
4)Vatra Dornei-Perla Bucovinei
5)Gradina Botanica Alexandru Borza din Cluj
6)Palatul Brukenthal Avrig
7)Stana de Vale
8)Vulcanii noroiosi-Buzau
9)Lacul Vidra
10)Balea Lac
Eu am vizitat mult mai mult de atat, sper sa vizitezi macar 1 loc din ce ti-am scris mai sus.Romania este frumoasa in orice loc, te surprinde in orice clipa cu peisaje si obiceiuri superbe.
Bună.
Sinceră să fiu, am fost într-o mare parte a ţării şi cel mai mult mi-au plăcut zonele de munte, Trans-Făgărăşanul a fost foarte frumos, Bicazul, Slănic-Moldova, etc.
Pa-pa.
Am fost si eu pe Transfagarasan, superb sincer Am inteles ca si pe Transalpina e frumos, dar nu am ajuns inca. Sper sa trec si pe acolo cat de curand.
Am fost in toata tara in lung si in lat, fiecare zona are farmecul ei depinde ce place fiecaruia.
Multumesc frumos, am copilarit prin Timisoara si am fost in Cluj Orasul meu de suflet ramane, totusi, fara doar si poate, Oradea
Slanic Prahova, Baile Olanesti, Statiunea balneo-climaterica Calimanesti si Palatul Brukenthal Avrig nu le-am vizitat niciodata si deci, bineinteles le-am adaugat pe lista. Gradina botanica Cluj, Stana de Vale, Vulcanii noroiosi, lacul Vidra, balea lac am vizitat si intr-adevar sunt locuri superbe multumesc de sugestii