Eu as vrea sa vizitez Italia pentru ca am mai fost odata si mi.a placut mult pentru ca marea era minunata, foarte albastra. Si as mai vrea sa vizitez Elvetia deoarece am auzit ca oamenii sunt de treaba si ca este Tara Ciocolatei, a cesurilor, a bancilor si a cantoanelor.
Italia. Locul unde a inceput renasterea.
O tara plina de cultura si clasicism.
Pai eu vreau sa merg in : Kazahstan, Letonia WoW... E super acolo. obiceiuri extraordinare, si Italia deoarece mancarurile sunt extraordinare, obiceiurile si mai si decat mancarea si cam atat... Paa
Japonia sau Coreea pentru ca mi se pare interesant tot ce tine de cele doua, au traditii diferite. Plus ca ma pasioneaza sa aflu mult mai multe despre traditie, obiceiuri etc.
Coreea de Sud Evident!:X:X Imi plac la nebunie oamnenii, cultura, muzica (K-pop= Trupele), limba lor, serialele si tot ce este legat de aceasta tara:X:X.....Imi place si japonia dar mai ales animeurile japoneze:X:X
Eu as vrea sa vizitez tara america deoarece e cea mai fruniasa si cu hallywood deci..nu stiu.dar.aaa,. asta e tara mea preferata! funda!
Buna! Eu as vrea sa vizitez : Franta unde sunt numai frumuseti de vizitat. Hawaii unde este o insula de vis. S.U.A unde as vrea sa ajung la Hollywood.
Eu as vrea sa vizitez Emiratele Arabe Unite-Dubai, pentru ca acolo am aflat ca este super frumos
Anglia,matusa mea este acolo si mereu imi povesteste cat de frumoasa este tara, am vazut poze si mi se pare curat si foarte frumos!
Sunt in Anglia si, cred ca matusa ta minte foarte foarte mult. Tara e cea mai murdara din vestul Europei, ploua non-stop, mancarea este jalnica, si englejii murdari-grasi si galagiosi. Si apropo -nu se barbieresc in zonele intime. Deabea astept sa scap de imputitii astia.
Coreea de Sud pentru ca imi place foarte mult india pentru obiceiuri si egipt
Sincer acum nici una dar pot sa-ti recomand Bulgaria Franta Ungaria. pentru ca aceste tari au monumente si locuri impresionante
As vrea sa vizitez SUA pentru a vizita NASA si muzeele celor mai mari trupe rock din istorie, de exemplu Metallica.
Mi-ar placea sa vizitez Japonia! Am vazut un reportaj facut in Japonia si pur si simplu m-a fascinat. Cred ca pentru un european cultura japoneza e ceva special.
As vrea sa vizitez Grecia in special Insula Thassos.Este foarte foarte frumos:X s este si foarte exotica si mai mult as vizita-o pentru peisaj, care este superb
Eu as vrea sa vizitez SUA.Imi place limba engleza si acolo se vorbeste limba aceasta.
China ete o tara cu o mare istorie, cultura si am o atractie pentru chinezi