Pe e-mail si-l printezi. Daca nu il salvezi pe un stick si-l printezi in alta parte.
Pe email.
Apoi il scoti la imprimanta si te prezinti la aeroport in ziua plecarii.
Nu-ți vine nicăieri. Ești înregistrat la ei în sistem și primești un cod.
Cu codul ăla faci pe urmă check-in (preferabil online). Printezi boarding pass-ul și cu ăla mergi la a/p.
Imediat ce comanzi biletul.
Dupa ce faci checkinul poti scoate biletul la imprimanta si cu el te prezinti in aeroport la ghiseu.
De fapt biletul il primesti dupa ce faci check in ul nicidecum imediat ce il cumperi, atunci primesti doar confirmarea rezervarii si a platii
Eu am printat un asemenea bilet la doi prieteni care au plecat in SUA. Poate ca nu-i peste tot la fel!
Bilet, sau boarding pass? În fine, nu prea contează - cu sau fără bilet printat, ești în sistemul lor de rezervări. Ce e musai să ai la check-in este boarding-pass-ul (ca să nu plătești suplimentar la unele companii) și act de identitate valabil.
Eu asa cred ca bilete erau (boarding pass-ul cum zic ei)! La Fly. ro spune clar ca toate biletele sunt electronice. Mai mult aveau pe ele toate elementele unui bilet: cod QR, numarul de loc in avion, etc. La aeroport ei n-au primit decat codul bagajelor si au facut check-in-ul.
Ema729 întreabă: