Că sunt prea mulți țărani si țiganii si nu mai au personal pentru curățenie
De ce dai vina numai pe ei? In Bucuresti sunt multi romani, dar orasul ala e un jeg. Nu stiu sa-l intretina
Nu știu dacă te referi la igienă, dar Bucureștiul nostru drag, cândva "micul Paris" a ajuns așa din cauza ăstora, gen Pian.
Asta este principala mizerie a României, nu numai a Bucureștiului.
Țara membră NATO și stat membru U.E să fie condusă de niște incompetenți și de clanuri de mafioți.
Mi-e greață să tot văd crime de genul ăsta, iar autoritățile să-i acopere. Suntem de râsul lumii. De aceia tot tineretul a plecat peste munți și peste mări, peste 20 de țări!
Iar cu igiena... OMUL SFINTESTE LOCUL!
In ce orase ai calatorit tu? Pentru ca eu cand am fost in Timisoara, aveam un jurnal cu mine in care repetam "nu-mi place ca toata lumea arunca gunoaie pe jos". Am calatorit mai multe orase, la mare e mai urat. Pe vremea aceea era plin de gropi in zona care stau neasfaltat, dar acum vine la 3 dimineata sa mature strazile cu masina, inainte de rasarit. Cand eram in liceu la 7 dimineata la coltu strazii ma asteptau. Daca cumva te referi la o anumita "zona minune" nu stii tot orasul.
Nu e vorba aici despre in ce orase am calatorit eu. Aici este vorba despre capitala tarii. E mizarabila, fiindca oamenii nu o intretin.
Pai daca sunt prea multi romii si taranii si nu le pasa de mediul inconjurator
Gresit. Si romanii pot face mizerie in jurul lor, nu doar minoritatile. Nu mai dati vina doar pe minoritati, nevazand majoritatea romanilor in fata voastra, care numai sfinti nu sunt.
Dar nu este, decat sectorul 5, pana si acolo sunt locuri curate.
Pentru ca sunt persoane fara bun-simt si avem conducatori care nu impun/aplica reulile de bun simt
DarkShina5566 întreabă:
LondonezuCristi întreabă: