Poi dk si pe bubu si pe nony ii anuntati ca pleaca pe o insula, presupun ca e aceeasi insula nu?
dci sunteti niste norocosi, luati 6 lucruri cu voi si le folositi la comun
Ei bine, nu stiu trebuie sa vb mai sus intelegi, si trebuie sa ii lovesc bine sa pot lasa doi oameni pe insula, acum na, in fine imi cer scuze pentru confuzia pe care am facut-o si de ce sa nu mergem toti sa nu mai fie pustie? sau ai merge cu o gasca de necunoscuti?
Nu prea poti sa iti iei o casa cu tine, asta daca nu e facuta din prefabricate, si oricum, tu din alea trei lucruri iei o casa, nu poti sa faci una acolo?
Wierdoo nu se poate, hai ca iubitu poate dar stai mam mult acolo cel putin 5 ani ce zici risti?
Pai da dar vezi sa iti iei o casa inseamna ca trebuie sa o descompui, deci nu mai iei trei lucruri cu tine iei mai multe, sau asta daca poti sa o descompui in trei piese, aa dar oricum nu e asta problema pentru ca ne putem juca nitel aici cu imaginatia!
@weirdo ai dreptate 6 lucruri momaa ceea mai tare sunt
hmm sa ma gandesc ...brb revin
Pot sa iau mall-ul cu mine?
cu tot ce este in el... plsssssss
si prietenul si ursuletul meu de plus :X
Te-as lua pe tine...ca esti un dop(fara persoane)...asa scadem si un lucru:vibratoruldeci raman inca 2:pestisorul de aur sa indeplineasca 3 dorintze si as lua laptopul m-as conecta la internet prin satelit sa le spunem celor de aici cat de bine ne simtim noi
Hmm...alex pe tine te vreau livrat cu tot cu prezervativTre' sa contina anuntul asta cu insula si ceva promotie!
O Nivea.in caz ca ma prinde vreun bastinas . Un sezlong.si o cutie cu vreo 1000 de sticle de bere.
@ AlexDop21...la mine si la Bubu faci o exceptie, ea ma ia pe mine.si eu iau ce am zis prima data.:X.
Sper ca ne lasi si pe noi sa ne iubim.nu
As lua un chibrit sa fac focul cand este nevoie, un fierastrau sa tai lemne pentru casa, si o oala sa gatesc ceva mancare. Pa
Daca avem voie cu o persoana as lua:
1.pe cel pe care il iubesc.
2.mancare multaaaa si buna...
3. o casuta cu tot cei trebuie
daca nu, as lua:
1.Mancare[multa]
2. O casuta[cu tot cei trebuie]
3.si o poza cu cel pe care il iubesc
Cred ca mp3-ul, niste baterii si o lanterna pentru ca imi e frica de intuneric
Eu as lua un cainele meuare mirosuri buna in caz ca e mancareO perna si dulapul(cu haine in interior)
As lua o poza cu familia si prietenii, frigideru(cel mai mare si plin) si un avion ca sa ma intorc inapoi
Medicamente-sa nu mor inainte de a expira cei 3 ani, o arma de vanatoare prevazuta cu luneta(din 2 motive-ghici de ce) si epilatorul ca nu cumva sa ma adopte cu forta vreo familie de maimute
1-Prezervative ( cine stie poate ai noroc si vezi vreo maimuta. )
2-Un vibrator ( poate te simti singur )
3- Toporu ( cine stie poate vrei sa te omori )
dragutzik19 întreabă:
LondonezuCristi întreabă: