Puteti sa mergeti pe anga Sambata de sus, am fost si eu in excursie acolo si e genial
Mergi la Valiug. Din Resita urci un pic (cca 30 min cu masina). Este acolo o pensiune (ii zice Hotel Claris) care are o bucatarie exceptionala si mult spatiu (inclusiv pe holuri) asa incat nu este o problema daca doriti sa se cazeze un grup intreg. Cei de acolo pot organiza diverse activitati Doar sa vorbiti din vreme.
Ai bolanzit la cap? Brasov nu e langa Timisoara si mi se pare ca fac 1 zi pana ajungi acolo
Eu asta primavara am platit 100 RON camera si 130 RON apartamentul. Wireless in camere
Pretul find 130 pe apartament pe zi? cate camere? zi adica si ziua si noaptea aceaia?
Daca vrei la o cabanuta, iti recomand "hotel Diana" nu este scump deloc
acolo, mai sus de hotel Diana, este o mamastire, este superb, este putin pustiu dar in dum spre smabata de sus te poti uita pe maps, si iti poti alege.
Apartamentul are 2 paturi si un pat dublu (4 locuri in total)
De la 12 te poti caza, si stai pana la 12 a II-a zi
MyToXicRoMaNcE nu ma intereseaza daca e cabana sau nu.Doresc doar 1-2 camere cu 10 paturi si sa stiu si eu pretu daca se poate pan in 100 de persoana undeva pe langa Timisoara daca e si o manastire pe langa e perfect
marcous noi suntem 10 persoane pretul maxim este de 100 lei de persoana.
Scz Fotbalista07 ca m-am bagat peste intrebarea ta
Pai da, dar apartamentul este 130 in total, nu 130 de persoana. Practic, stati 4 persoane cu 130 de lei, ceea ce inseamna putin peste 30 de lei de persoana.
Pai asa e ok dar unde dormim daca nu sunt destule paturi?