Pretul /camera afisat inseamna pretul pentru 2 locuri de cazare, nu mai platesti nimic in plus pentru prietena ta.
Pai mai jos imi apare 1 ron si pretul initial si daca selectez 2 ron imi apare pretul dublu nu inteleg care e faza!
Uitati poate stiti sa-mi explicati mai bine pentru ca nu am inteles, http://www.booking.com/......eliza.html mai jos va apare 1 Ron si pretul initial si 2 Ron si se dubleaza pretul nu inteleg adica daca suntem 2 persoane pretul este dublu? /:)
Fa rezervarea, nu costa nimic anularea ei.Pretul este /camera, nu conteaza cati sunteti in camera.Platesti cu cardul sau cu ordin de plata, la banca numai dupa ce vorbesti cu receptia hotelului sa-ti confirme ca in perioada respectiva figurezi cu rezervarea pentru o camera dubla, asta ca nu cumva sa ai o surpriza neplacuta cu prietena ta de fata ...bafta!
Din cate am vazut pe acest formular de rezervare, este un sejur de 3 zile la Hotel/Pensiune Eliza, la pret de 324 Ron daca nu ma insel. Acela este pret sejur/camera. Tu la cantitate probabil ai selectat 2 si atunci sistemul automat ti-a calculat 2 camere cu pat matrimonial ( 2 pers )
Multumesc, chiar acum dupa ce am citit raspunsul mi-am dat seama, multumesc tuturor m-ati scapat de stres chiar nu eram lamurit pe tema asta!