Nemtii! ...pai ce vrei mai mult de la ei...deocamdata in Romania pot spune ca oamenii mai au bun simt si cultura generala...insa in Germania... e multa prostie si foarte putin bun simt...imaginati-va...majoritatea nemtilor nu stiu ca au presedinte...la ei presedintele cred ca este cancelarul...asa ca nu-i de mirare intamplarea care ne-ai povestito.
E ceva de asteptat....numai la noi in romania se pot inctampla chestii de genu'
Eu cred ca incerci sa ne zici ca ai fumat chestia aia da nu stii cum , am dreptate, nu?
Nu, draga, nu am fumat, nu as avea de ce, si daca fumam nu era o rusine sa ma ascund, nu?
Mare branza sa fumezi marijuana sau hashis! pai eu pe astea nici macar nu le consider droguri, aici (madrid) toata lumea fumeaza, in schimb daca`i zic unui roman (din romania) ca am fumat marijuana sau hashish ala deja ma imagineaza cu 7 seringi in vene agonizand pe jos... distrus si vai de mine! nu`i nici o scofala sa fumezi marihuana, are aceleasi efecte ca alcolul, te ¨imbata de cap¨, diferetnta e ca a 2`a zi nu te resimti chiar asa ca de la alcool, nu iti e tot atat de rau. Noi, in gasca, ca sa ne punem mai rau ¨in cap¨ combinam alcool cu hashis... te ¨rupe`n doua¨, e ca o betie crunta si atat, in plus... e cum zicea un spaniol: ¨tutunul provoaca mult mai multa dependenta decat ¨mierda¨ asta de hasis, noi tutun fumam zi de zi, in schimb hashis fumam doar la sfarsit de saptamana, o data pe luna sau poate si mai rar, pentru ca lucram, nu putem fuma la lucru chestii din astea¨ deci cel putin in cazul meu nu poate fi vorba de dependenta, in plus mie unul imi place sa fiu lucid si daca incepi cu alcool sau hasis incepi sa `pierzi tot mai mult din ratiune
LondonezuCristi întreabă: