Nu iti face rau daca bei cu masura.
Daca exagerezi poti avea insomni, poate modifica tensiunea arteriala si pulsul, te poti deshidrata si lista poate continua!
Contine foarte multa cofeina si ceva aminoacizi. Poate da agitatie psiho-motorie, tremor, insomnii, iritabilitate, greturi, varsaturi, transpiratii, tahicardie, dureri cardiace la persoanele cu probleme preexistente. In plus, poate agrava o boala hepatica sau renala necunoscute.
Cei care au deja probleme circulatorii sau cardiace ar trebui să se gândească de două ori înainte de a consuma această băutură! Cele două ingrediente cheie ale băuturii, respectiv cofeina şi TAURINA , au consecinţe extrem de periculoase asupra inimii, atunci când sunt combinate.
Sunt de parere ca Redbull e bun doar in situatii de urgenta, in sensul ca trebuie sa fii fresh pentru ceva activitate si nu sa-l bei ca apa sau ca si pe-un suc.
Eu una am consumat o singura data, acum 3 ani deoarece dormisem doar o ora jumate noaptea si dimineata aveam sustinerea lucrarii de diploma. Vreau sa zic ca am turuit comisisei de nu m-au putut opri. De vreo cateva ori mi-au zis suficient, dar eu ziceam ca mai am... oricum m-au oprit abia dupa ce mi-au zis notele, ca au vazut ca altfel nu se poate.
Asa ca din experienta mea, chiar iti da aripi
Oricum e bine de stiut ca cei care au deficiente de calciu ar fi bine sa nu consume deoarece cofeina reduce calciu, asa ca aveti grija (mai ales fetele, ele sunt mai predispuse).
Daca il bei noapte poti sa iti cam iei adio de la somndimineata e bun ca te mai dezmorteste putin
Da Bianca, da, face rau. Ti-am dat raspuns la intrebarea cu tabara si ti-am zis ca nu e bun.Crede-ma.Daca vrei si tu sa ajungi la spital ...chiar te rog, nu ma chinui eu.Colegul ala avea 16 ani. Tu 13 parca... poate fi chiar mai rau.
Redbull nu e decat un energizant, Eu am lucrat la Cola in Carrefour si cred ca beam cel putin 5-6 pe zi.
Da face rau, la fel ca celelalte bauturi carbozagoase. Nu mai bine bei apa?!?!
Redbull-ul este un dinamizant chimic si in combinatie cu alcool, cafeina sau pastile iti poate dauna foarte grav.halucinatii,pierderea motricitatii sau tari de agitatie.depinde de la persoana la persoana, efectul este diferit.la varsta ta corpul nu este obisnuit cu o doza mare de cafeina si poti avea probleme chiar daca bei cu"masura". nu de alta, dar sper din tot sufletul sa nu ajungi la urgente si sa-ti faci parintii sa sufere din cauza inconstientei.
Redbull iti da aripi ). nu face nimic rau daca ai grija cat bei. cum spune florry.
Bye`bye:*