Bună!
Păi,un prosop,șervețele,hărtie,sandwichi-uri,croasante,sticksuri,de schimb,ghete de schimb,ceva pe dedesubt în cazul în care va fi frig și în autocar te dezbraci,un parfum(dacă transpiri)sau un spray,evantai,jurnalul personal sau o carte să nu te plictisești în autocar, telefonul, căști pentru telefon sau dacă ai Mp3 sau 4 și cam atât, baftă, să îmi spui cum a fost!
Pai ia niste haine de schimb si ceva drag tie, apa (2 l), ceva de mancare, ceva dulce.Cam atat. Ciao!
Ok,nu are nimic, nu strică puțină grijă, dar dacă ești în clasa a 2-a ce? Nu contează, o sa vezi că într-o zi o să se termine, bye.
Parerea mea sa fi preg pnt, a face dragostea mult dorita! nu mi-o lua in nume de rau, si scuze daca te simti jicnita...
Of, ce oameni, se vede ca nu sinteti din Iasi. Deci, doua chestii mari si late iti trebuie: ghete/bocanci de mers pe cimp/munte/teren accidentat, fiindca Iasul e fix cam cum era Baghdadul dupa ce l-au invadat americanii - poate chiar mai rau - gropi pe unde vezi si pe unde nu vezi; in al doilea rind, si mai important - un ciomag cu care sa te aperi de ciinii vagabonzi, ca asa-i la tara... gropi si ciini vagabonzi cit cuprinde.