Salut. Eu am luat biletul de pe wizzair, am descarcat biletul pe un stick si l-am scos la un Xerox, apoi cand ai zborul arati biletul si aia e.
Https://www.esky.ro/......-in-online
Ce am zis eu, ce intelegi tu.
Salut, checkin-ul se face la aeroport cu cel putin 2 ore inainte de zbor. Checkin-ul se face, practic in momentul in care predai bagajele. De retinut este ca trebuie sa faci asta cu CEL PUTIN 2 ore inainte.
Omul a intrebat cum face check in. Tu i ai zis cum ai printat biletul. Hai zi mie acum cum ai raspuns tu la intrebare.
Duci omul intr o oarecare eroare.
Daca are bilete la un low cost, de ce il trimiti sa faca check in la aeroport si sa se trezeasca ca il costa 20 30 50 euro?
Wow, n-ai nicio treaba cu chestia asta. Check-in-ul se face cum scrie pe site-ul lor in caz ca n-ai facut, odata ce ti-ai achizitionat biletele, nu se vor mai schimba prețurile. Nu l-am dus in nicio eroare, eu asa am procedat. Nu mai raspunde daca iti e lene sa citesti de pe acel site?
Tu intelegi ca in primul raspuns tu i ai zis ce sa faca cu biletele dupa check in nicidecum cum sa faca check in ul? Ce dracu, tu nu pricepi nici ce scrii tu?