Depinde ce vrei sa faci, daca mancati la restaurant sau nu, daca vrei sa iti cumperi ceva sau nu.
Bran nu e un castel infricosator, e doar o chestie de marketing. Mai mult de un culoar ingust pietruit si ceva mobilier vechi nu o sa vezi nimci altceva
Nu e de loc infricosator. Guvernul a spcos camerele "inspaimantatoare" sau camerele Dracula.
Daca pleci doar o zi cu cred ca ai nevoie mai mult de 50 lei.
Nu e atat de infricosator si ia-ti cam 100 de lei sa fii sigur ca nu pierzi nimic in cazul in care mai faceti ceva ne programat
Orasul e unul cu preturi ridicate deci daca vrei sa iti cumperi ceva sau alte chestii ai nevoie de ceva bani
In jur de 200 de ron, ca sa iti ajunga. Poate mai vezi vreun suvenir, sau sa iti iei ceva de mancare.
Nu e chiar asa infricosator, are acel spatiu, cu un aer vintage, si camerele sunt atat de dragute si simple, atat de modeste. Mi-a placut la nebunie, cand am fost cu familia si cu un prieten, acum 2 ani.
Daca nu sti nu critica pe alti. Eu am fost acolo la 5 ani si erau camere "horror" in care daca intrai erau sperietori care iesau din pereti, se auzeau sunete ciudate etc.
Multumesc pentru raspunsuri.Am fost ieri si a fost minunat, insa n-a fost mai deloc infricosator...am avut la mine 100 de lei, si m-am intors si cu rest acasa. Nu mai bine.
Chxelena întreabă: