Depinde de tine unde-ti place sa mergi, eu oriunde as merge consider ca este perfect doar pentru. faptul ca este el langa mine.
Poti face o excurzie sa vizitati muntele, eventual sa si urcat la Busteni pana la cruce.
Poti merge la mare sau puteti merge undeva la tara.
Avem o tara superba n-ai cum sa nu ai de unde alege.
Am fost in diverse locuri dar cel mai bine m-am simntit in delta(cu cortul) aer cald liniste totul a fost minunat si romantic, dar ai grija la tantari exista in farmaci autan.
Depinde de ce prefernte aveti, mare sau munte. Eu as spune sa mergeti la mare, poate in Bulgaria, nisipurile de aur, e superb! si este ieftin, si nu este mult drum de parcurs. Eu am fost acolo si este superb. Depinde doar de voi! Bafta pentru a alege cea mai buna locatie! :*
Chiar ca nisipurile de aur ar trebui sa luam in considerare si ar trebui sa mergem. Chiar e frumos. La mare ne dorim.Mie mi-ar place si undeva in tara...la o cabana..ca sa fim doar noi.
Depinde si de ce buget aveti...Eu ti-as recomanda sa mergi la mare in Italia, in statiunea Bibione, la 20 km de venezzia. Acolo am platit 200 de euro pe o saptamana in luna august.Dar sa stii ca si in Romania sunt o gramada de locuri frumoase.In Romania ti-as recomanda la mare, la Corbu, cauta pe net sa vezi. Stai cu cortul pe plaja, si eu cred ca este romantic...
JustDeedee întreabă: