In Danemarka am fost dar nu am ajuns pana in Copenhagen. De Helsinki nu am auzit nimic special dar au zone naturale foarte frumoase si sa petrec o noapte intr-un iglo de sticla in Rovaniemi e unul din visele mele.
Daca te inteteseaza partea de oras, arhitectura, istorie, muzee cea mai buna varianta din punctul meu de vedere e Suedia -Stockholm si Malmo dar e nevoie de resurse financiare serioase.
Tarile baltice in schimb zic ca sunt o varianta buna de luat in calcul. Sunt suficiente de aproape intre ele incat in 2 saptamani poti sa peteci cateva zice on fiecare daca te intereseaza asa ceva.
City-break-ul este de obicei de 2-4 zile max (un weekend), nu 2 saptamani Tu vrei vacanta, nu city-break.
Oslo e orice numai accessibil la pret NU, e mai scump si decat Londra.
Ce zici de Riga? Am stat doar 3 zile acolo intr-un weekend prelungit dar e un oras superb, arhitectura aproape perfect conservata la tot pasul, centrul vechi e o zona complet pietonala cu terase, restaurante si cafenele, marea e si ea foarte aproape cu Jurmala care e o statiune litorala superba. Preturile sunt accesibile, sunt foarte multe locuri si activitati cu intrare libera. In plus poti sa pleci in mici excursii in zone din apropierea orasului.
anonim_4396 întreabă: