Un cadou perfect ar fi sa ma trezesc dimineata cu el langa mine, si sa continui ziua aratandu`i toata iubirea pe care i`o port.
Cadoul ideal de Valentine's Day pentru jumatatea mea ar fi: o carte buna, o imbratisare tandra, o sarutare suava, un "Te iubesc" spus din toata inima si "Ti-am mai spus, iti spun si iti voi spune, da, vreau sa imbatranesc langa tine!"
Deja noi ne-am daruit cel mai frumos cadou: Ne-am promis ca NEVER nu o sa ne despartim si dupa ce am promis ne-m-a luat in brate si ne-am pupat...
Depinde de cat timp suntem impreuna dar as face un videoclip cu toate pozele care ne amintesc de toate glumele tachinarile facute impreuna, un album cu pozele noastre
Eu zic ca nimic nu se compara cu dragostea si e cel mai frumos cadou dar poti sa-i dai un sarut un lantisor cu voi doi in care sa aiba doua jumatati una cu tine si cealalta cu voi doi
Cred ca cadoul ideal de Valentine's Day pentru persoana iubita este cererea in casatorie.
Trebuie ca sa ii dai o floare si sa o saruti... Dar primesc ceva daca este bine?