Nu lucrurile materiale te fac fericit!
Cel mai frumos cadou e dragostea sincera, intelegerea!
Pt mine, cadoul perfect de Valentine's Day este ca jumatatea mea sa fie langa mine, iar restul nu mai conteaza
Mi-ar fi de ajuns dacă și-ar petrece întreaga zi cu mine.Nu vreau plimbări scumpe cu limuzina,bomboane,trandafiri sau alte cadouri ca acestea, vreau doar o zi liniștită, fără muncă și fără bătăi de cap, pe care să o pierd privindu-i ochii albaștrii și zambetu-i drăgăstos.Cel mai frumos dar este iubirea și înțelegerea de care îmi dă dovadă zilnic și mai ales copiii, rodul iubirii noastre!
Pai.poate o poza cu voi doi, intr-o rama in forma de inima, pe care sa scrie "Te iubesc, printeso!"
Un suflet cald, o cina romantica, vin rosu si un mic cadou(pentru ca ma bucur ca un copil mic cand primesc cate ceva, indiferent ce)
O gustare gen Finger Food. Poate fi ceva fantastic, deoarece ne putem hrani reciproc... ceea ce poate fi destul de distractiv si incitant in acelasi timp. Sa achiziona niste sortimente de vin, pe care nu le-am mai incercat niciodata si improvizeazam o degustare romantica( fiind amandoi niste degusori de vinuri) si la final un masaj cu uleiuri aromate.
Un boboc de trandafir, in care, dupa ce ar inflori sa gasesc un inel de logodna. Ar fi cadoul perfect! :*
Sa petrecem toata ziua impreuna plimbandu-ne, tinandu-ne de mana si iubindu-ne :X.
De Valntine's Day mi-ar placea sa primesc de la jumatatea mea in primul rand iubire, incredere si intelegere
Eu nu as vrea nimica ar fi de ajuns sa-mi petrec seara cu jumatatea, nu cine stie ce seara romantica doar o seara in care sa-mi zica ca ma iubeste si ca sunt tot ce-i trebui, doar asta mi-ar fi de ajuns.
dianna_8858 întreabă: