In Noua Zeelanda. Este visul lui de mic copil, pe care as vrea sa i-l pot indeplini.
Plimbare prin Marele Canion urmata de o serie de acrobatii cu avionul prin acele rape iar in timpul unei ranversari apropiindu-ma de o stanca cu viteza de 200km/h i-as declara dragoste eterna.
La munte, oriunde, iarna pentru ca stiu cat de mult isi doreste sa se dea cu snowboard-ul
Cred ca in Dubai. Este foarte frumos si am mai fost acolo cu parintii mei 2 ani la rand!
Trebuie neapărat vacanţe extra-extravagante pentru a arăta cât de mult iubeşti pe cineva? Nu prea cred.
Mi-as duce jumatatea undeva pe o plaja exotica, sa stam in baldachine si sa ne relaxam.
Daca as putea as duce-o intr-o calatorie prin lume si i-as arata cele mai frumoase privelisti din diferite parti ca de exemplu Turnul Efel, Marele Canion...
Undeva pe o insula exotica, numai noi doi si iubirea, inconjurati de simplitatea naturii
Pentru a-mi arăta neapărat dragostea trebuie să-mi duc "jumătatea" într-o vacanță extravagantă?
Presupun că vacanța ar consta în înconjurul lumii.
Ca sa ne permitem ceva extravagant, ar trebui sa avem salarii bune!
In Romania iti permiti doar vacante modeste, deci as duce-o unde ar vrea ea in functie de bugetul nostru!
Un loc bun ar fi la Sighisoara vre'o cateva zile!
I-as face o excursie prin orasele cu amintirea dragostei eterne cum ar fi Paris sau Roma, Venetia.
Intr-un loc in care chair si-ar dori sa petreaca o vacanta! Nu ar trebui sa fie neaparat extravagant! Ar trebui sa fie locul in care si-ar dori cel mai mutl sa mearga! (si posibil din punct de vedere material) Londra, Paris, Venetia si chiar si anumite locuri din Romania!
In Paris, in Londra, in NY... orasele mele preferate ) sincer acolo as merge eu
MagiicGirlI întreabă:
anonim_4396 întreabă: