Da, fumez si nu, nu sufar de nicio boala.
Desi fumez cam un pachet pe zi, sunt sanatoasa tun. Imi pare rau ca-i dezamagesc pe militantii antifumat.
Eo fumez dar rar asa doar cand trag la masea cu prietenii pe la cate o petrecere dar n-am avut probleme si nu-s dependent 3-4 fumuri si ma potolesc nici macar nu trag in mine doar le pufai
Nu fumez dar am fumat am avut ulcer si am fost operat pentru ca fumam 3 pachete pe zi iar acum cand merg pe strada si vad pusti de 12-13 ani cu tigara in gura imi vine sa leo iau si s-o arunc as da tot daca s-ar putea distruge asta este un adevarat DROG eu asa il vad si imi pare rau ca am cazut in capcana lui dar m-am trezit prea tarziu
Salut. . narghileaua se pune? tigari doar vreo 3, dar nu simt ceva special la ele. mie nu mi-au produs dependenta. cred ca la inceput am ametit, apoi au inceput mainile si buzele sa-mi tremure. dar mi-am revenit detul de repede, in vreo 2 minute dup ce am terminat tigara .
Succes la sondaj!
Buna! Nu fumez si nu as vrea vreodata sa incerc. Mereu m-am intrebat de ce fac oamenii asta. Adica vreau sa spun ca nu ii ajuta cu nimic si isi distrug sansa de a trai la fel ca toti ceilalti. Dupa parerea mea, tutunul nu ar mai trebui sa se vanda pe piata. Sfatul meu este ca fiecare fumator sa incerce sa se abtina, deoarece este pentru binele lor.
Succes la sondaj!
Nu am fumat.nu fumez.sh nici n'o voi face niciodata.
oricat de tentant ar fi(desi ma indoiesc )
Da, cam un pachet la 4-5 zile. Ca fumator esti mai expus la contactarea de boli pulmonare si in general la cele virale. Pina acum doar tusea ma supara doar atunci cind racesc sau revine bronsita.
Apropo, sti care-i diferenta dintre un fumator si un nefumator?
Nefumatorul moare cu plaminii curati!
Succes in ceea ce faci!
Nu!
Chiar daca m'ar tenta; x
Dar NU vreau sa devid dupa dependenta si sa mai contactez vreo boala