| fluturasul a întrebat:

Am nevoie de ajutorul vostru. Fac un sondaj de opinie pentru o campanie. Am nevoie de cat mai multe raspunsuri si sa fie sincere va rog. Campania este despre fumat. intrebarile mele sunt:

Fumati? (Raspuns cu da sau nu) si daca da v-a afectata vreodata sanatatea fumatul( ati contactat vreo boala, chesti grave degenerate din fumat. etc) Daca da puteti da detalii despre ce vi s-a intamplat? multumesc anticipat

36 răspunsuri:
| jhonny_2304 a răspuns:

Nu fumez. happy

| rosesonfirelale73 a răspuns:

@ultimul raspuns. Eu sunt "sefa" Wavin Flag! Movement.
As vrea sa iau legatura cu cel care a scris ultimul comentar :Raspuns anonim:
Nu fumez.

Am fumat foarte multi ani si acum REGRET mult. Nu fumez deja de foarte multi ani. Nu sufar de nici o boala cauzata de fumat.

As sustine orice campanie care sa interzica tigarile, alcoolul, drogurile, pe TERRA.

Multumesc!
Daca te uiti la postari in continuare, te rog sa-mi dai add la lale.laleee@yahoo.de

| anaoi a răspuns:

@pwner eu cred ca se pune!laughing
fumez, inca n-am murit.laughing

| stephany28 a răspuns:

Am fumat timp de un an(mentionez ca am 15 abya impinitsi)am renuntsat insa. 1 la mina, sunt o viitoare mama. 2 la mina apar probleme de sanatate. apoi si konflicte cu parintii daca te prind.si 3 la mina.bani irosito in vint... Tigarae demult un accesoriu demodat!

| dragostemica a răspuns:

Da fumez si nu am probleme de sanatate si fumez de mult timp si fff multe tigari tongue