| HeloKity a întrebat:

Am si eu nevoie de ajutorul vostru! Am un exercitiu la romana(cls 9)in care zice asa: Expresia "a juca un rol" se foloseste deopotriva in teatru si in viata. apoi zice : sa dau exemple si sa arat prin ce se deosebeste asumarea unui rol in joc, in viata si in teatru, ajutati-maaaaa, dau fundita si vot! Va rog frumos

5 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Asa, si ce e mare filozofie? In viata, la un moment dat ai rolul de fiu/fiica, la un moment dat iti asumi rolul de tata/mama, cu voie sau fara de voie... in teatru joci orice rol trebuie sa joci, asta e. La o adica poti sa iei pur si simplu un personaj istoric si sa bati cimpii despre rolurile jucate de el - Stefan cel Mare, par example - spaima boierilor, atletul crestinatatii, tatal a "x" copii legitimi si mai putin legitimi, fiu iubitor al ma-si... si tot asa.

| Domnisoara98 a răspuns (pentru KodrutZ):

Alt raspuns nu mai da nimeni?

| KodrutZ a răspuns (pentru Domnisoara98):

Daca din sraspunsul meu nu poti scoate destul cit sa iti faci tema, atunci iti recomand sa le zici parintilor sa te duca la o scoala pentru copiii cu nevoi speciale.

| Ayuu a răspuns (pentru KodrutZ):

Ce om rău bă rolling on the floor dacă vrea mai multe exemple? de ce judeci aşa :c *cade lacrima*

| KodrutZ a răspuns (pentru Ayuu):

I-am dat un exemplu pe baza caruia poate sa extrapoleze. Daca nu, cum ziceam, ar fi cazul sa traga fuga ai lui sa il duca la o scoala pentru copii cu nevoi speciale.