| MeimeiPinguinu a întrebat:

AZI - 4 Aprilie, ziua compasiunii fata de animalele mai putin norocoase, APAM si voluntarii va invita in Parcul Europa din Arad, intre orele 12-18:00 sa-i sarbatorim impreuna pe prietenii nostri necuvantatori!
O zi in care, fiecare dintre noi, putem sa ajutam macar un pic un animal fara stapan! 1 kg de hrana, o mica donatie, o jucarie, o paturica, medicamente si bineinteles…O mangaiere, pot lumina ochii unui animal fara noroc!
Animalutele din adapostul APAM va vor astepta nerabdatoare iar cele din adapostul de stat li se vor alatura in speranta ca si pentru ele se va gasi un stapan.
Va asteptam cu drag! happy

Răspuns Câştigător
| sNukki a răspuns:

Da... s-a schimbat peste noapte... Vreo problema?laughingrolling on the floor

12 răspunsuri:
| Lightsnow a răspuns:

Parcul Europa? Sa nu imi zici ca s-a schimbat numele parcului peste noapte. Sau i-ai pus tu un nume?

| MeimeiPinguinu explică (pentru Lightsnow):

Asa i se spune, nu te da asa mare ratat.

| Lightsnow a răspuns:

Ai nu zau...aflu ceva nou in fiecare zi.Ai botezat de curand parcul?

| MeimeiPinguinu explică (pentru sNukki):

Multumesc pentru ajutor happy I se spune Parcul Europa sau Parcul European dar daca nu a mai iesit din casa. E de asteptat astfel de comportament laughing laughing!

| Lightsnow a răspuns (pentru sNukki):

Asa ma gandeam si eulaughing oricum...amuzant n-am ce spune. O sa imi botez blocul "gicuta" ca sa stie lumea unde stau.

| sNukki a răspuns (pentru Lightsnow):

Si oricum daca este vreo eventuala greseala este greseala celor de la Apam. Priveste si convinge-te: http://www.facebook.com/events/125167200941824/

Da l`am botezat, mai iesi din casa sa mai aflii ceva nou si sa mai socializez.Ai nevoie!

| sNukki a răspuns (pentru Lightsnow):

Nasule?! macar sti crezu?laughing daca tot tu il botezilaughingrolling on the floor

| Lightsnow a răspuns:

Si nu a trecut vreun tractor peste caini? Macar peste aia fara stapan sa mai scapam si noi de "saracele" animale.

Sper sa treaca peste tine unul, esti in plus pe pamant

| sNukki a răspuns (pentru MeimeiPinguinu):

Ai mila de speciile pe cale de disparitielaughingrolling on the floor

| MeimeiPinguinu explică (pentru sNukki):

De acele specii chiar am mila!
Dar acesta nu se afla printre ei laughing