| georgikk a întrebat:

am si eu o intrebare mai degraba astept niste sfaturi sde la voi dau si fundita:X, eu ca si alt copil am mai multe vise, dar unul dintre ele estee sa fac o asocilatie pentru ocotirea cateilor, dar imi trebuiesc fonduri amcar pentru ridicarea centrului si alimentarea animaleleor, in resc as putea sa le ofer eu, as vrea daca p[uteti sa ma ajutatii sa gasesc un sponsor sau sa ne aliem mai multi pentru a face o fapta intr-adevar buna, m-am saturat sa vad cum lumea vrea sa scap de ei, mi se rupe inima cand ii vad pe cei "bagabonti'

Răspuns Câştigător
| HWTyrael a răspuns:

Daca asta este visul tau atunci iti propun sa-l urmezi. Dar ai grija sa fie un vis adevarat si nu ceva trecator deoarece o sa regreti timpul pierdut. Cat de ajutat... sincer sa fiu nu prea am cu ce. Daca nu ma insel trebuie sa creezi un O.N.G. care daca nu ma insel nu platesc taxe. Stiu ca la unele ONG-uri exista anumite contracte care se castiga prin licitatie si primesti o suma de bani pe care o sa investesti in ceea ce vrei sa faci tinand cont de conditiile puse. Nu te-am ajutat foarte mult dar e macar un sfat happy.

6 răspunsuri:
| PlasMatic a răspuns:

Hey toti avem vise. eu zic ca nu merita sa iti opresti viitoru tau si traieste-ti viata, exista companii mari care se ocupa de asa ceva, si tot nu pot asimila cantitativ cainii comunitari, eu zic sa visezi la o cariera la invatamant, la alte vise, crede-ma e mai bine big grin daca ti-a placut raspunsul dai funda laughing nu? tongue suceese

| georgikk explică:

Dargul meu da intr-adevar dar nu sunt eggoista iar in aceste locu special ale primariilor caini sunt maltratati, viitorul meu niciodat nu o sa fie in invatamnat

| Jamboo003 a răspuns:

Las-o balta...este prea complicat oh go on

| oliviaaa a răspuns:

Bravo mie mi se pare ca esti unul dintrecei mai buni si mai inimisi oameni mmult mult succes!

| georgikk explică (pentru oliviaaa):

Multumesc foarte mult...ma flatezi:X

| oliviaaa a răspuns (pentru georgikk):

Meriti bravo! apropo mult succes