Daca asta este visul tau atunci iti propun sa-l urmezi. Dar ai grija sa fie un vis adevarat si nu ceva trecator deoarece o sa regreti timpul pierdut. Cat de ajutat... sincer sa fiu nu prea am cu ce. Daca nu ma insel trebuie sa creezi un O.N.G. care daca nu ma insel nu platesc taxe. Stiu ca la unele ONG-uri exista anumite contracte care se castiga prin licitatie si primesti o suma de bani pe care o sa investesti in ceea ce vrei sa faci tinand cont de conditiile puse. Nu te-am ajutat foarte mult dar e macar un sfat .
Hey toti avem vise. eu zic ca nu merita sa iti opresti viitoru tau si traieste-ti viata, exista companii mari care se ocupa de asa ceva, si tot nu pot asimila cantitativ cainii comunitari, eu zic sa visezi la o cariera la invatamant, la alte vise, crede-ma e mai bine daca ti-a placut raspunsul dai funda nu? suceese
Dargul meu da intr-adevar dar nu sunt eggoista iar in aceste locu special ale primariilor caini sunt maltratati, viitorul meu niciodat nu o sa fie in invatamnat
Bravo mie mi se pare ca esti unul dintrecei mai buni si mai inimisi oameni mmult mult succes!
CapșunicaxD întreabă:
rekinash întreabă: