| whiterose26 a întrebat:

Buna tuturor!
De curand am aflat despre un caz care m-a induiosat, si am nevoie de sfaturile voastre. Exista o doamna in zona in care locuiesc eu, care prin bunatatea sa, s-a oferit sa adaposteasca peste 60 de caini in casa sa, sa traiasca alaturi de ea.Cainii sunt majoritatea bolnavi, unii si-au pierdut cate un ochi, altii vederea complet, sunt caini luati de pe strada. Acum, dansa e amenintata de vecini, ca daca nu ii va scoate din casa, vor fi obligati sa le faca rau acelor animale.Ea a gasit un loc in afara orasului pentru a se muta impreuna cu cainii si a le construi un nou adapost, insa e nevoie de niste bani, iar eu imi doresc foarte mult sa ii ajut.Credeti ca exista un job part-time pe net, serios, care ma poate ajuta sa fac niste bani pentru a-i dona integral acestui caz? Sau daca exista cineva care simte nevoia sa ajute, sa lase mesaj aici, iar eu ii voi lasa conturile in care se pot face donatii.Va multumesc si va doresc o zi placuta!
PS: Pentru cei care au facebook, puteti afla mai multe detalii despre acest caz aici: https://www.facebook.com/events/307670932672508/31807767 4965167/

8 răspunsuri:
| rotwath123 a răspuns:

Http://infomunca.ro/Job/Details/36420

sau daca nu mai cauta pe siteul asta

| xKosmo12 a răspuns:

Pai sa gaseasca un loc liber si sa se mute de acolo

| whiterose26 explică (pentru rotwath123):

Multumesc frumos

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E normal sa fie amenintata, deoarece un om trebuie sa aiba cel mult 7 animale in casa.

| Bratzz a răspuns:

Www.freelancer.com
Am auzit multe persoane care fac freelancer si au castigat bani din asta. Daca esti bun la photoshop, traduceri, reclame sau alte chestii din astea, poti castiga chiar si 30 $ pentru un singur proiect :)

| Ciklone_Adelina_1980 a răspuns:

Ai ganduri bune dar nu cred ca ar trebui sa te implici prea mult daca zici ca a facut rost de spatiu sa se mute acolo si eu iubesc animalele mult dar nu atat sa nu gandesc animalele trebuiesc ingrijite sa le dai mancare tratament daca e nevoie si daca zici ca a gasit un loc sa le faca adapost tot asa trebuie multi bani incearca sa faci rost niste sponsori sa le asiguire mancarea la inceput

| rotwath123 a răspuns (pentru whiterose26):

Nu ai pentru ce bft la ati gasi loc de munca