anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

vreau sa intreb daca aveti vreo idee cum poti sa faci bani.
Nu am 18 ani deci... De parinti am intrebat daca ii pot ajuta la tara si sa ma ajute cu o suma de bani pe luna... in fine nu a mers.
Cine imi poate da o idee cum pot sa fac rost de bani?
P.S: Fara raspunsuri cum ar fi: Tunde iarba vecinului sau fa bani pe internet.

Răspuns Câştigător
| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună!
Depinde în ce judeţ locuieşti. Nu ştiu ce locuri ai tu prin zonă. Poţi încerca să împarţi pliante. Dacă ai Mall în oraş mergi la KidsLand. Acolo poţi fi angajată pe timpul verii să te joci cu copiii, să le arăţi unde e toaleta şi alte lucruri simple de acest gen. Cred că ai putea merge şi la o cofetărie mai cunoscută să întrebi dacă au nevoie de o mână de ajutor la ceva.
Pa-pa.

11 răspunsuri:
| Valentin0144 a răspuns:

Este o arta pe net daca cauti Qulling, trebuie sa invartesti harita si altele. uitate tu pe net..asta fac si eu si daca faci tablouri, marisoare, chesti din astea scoti bani.

| Atheea a răspuns:

Depinde din ce oras esti... poti sa te angajezi la MC sa SpringTime, KFC cu jumatate de norma, gen 4/h sau poti sa stai la metrou sa dai fluturase / cam 20 lei pe zi sau mai mult ...ai multe oportunitatiwinking Succes!

| Paul1498 a răspuns:

Esti mica inca ai 14 ani daca vrei bani ai putea face din jocurile de pe PC eu fac tot 14 ani am cat 350-450 eruo pe luna dintr-un joc dar tu esti fata...

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Vezi ce oferte sunt pe www.ejobs.ro
Pa, pa.

Răspuns utilizator avertizat
| TheBossGirl a răspuns:

Depinde cati ani ai... daca ai 16-17, te poti angaja part time, pe la o shaormerie, sau ceva de genu asta.

| cuvant a răspuns:

A inceput sa se vanda bine obiecte handmade.
Alt lucru e sa te angajezi ca si sezoniera si ai posibilitatea de a castiga.
Ai mai putea sa pui anunturi gen "Tehnoredactez, traduc, impart pliante," Eu mi-am castigat de-a lungul timpului bani din asa ceva.
In rest va fi destul de greu deoarece nu ai 18 ani si nu se prea angajeaza minore.

| violetflyer a răspuns:

Poti folosi absolut tot ce n-ai nevoie din casa si sa mai inventezi putin. Le vei putea vinde intr-un targ handmade sau oriunde: pur si simplu faci publicitate pe internet si atat! Poti face lucruri la comanda sau cauta magazine cu lucruri handmade, poate iti vor da o mana de ajutor la vanzare. Daca nu stii ce sa vinzi (in plus ca am zis ca poti vinde tot ce ai in casa), ma refeream la ceva de genul asta:
https://www.facebook.com/handimania.fp/photos_stream
(imaginile de mai jos). Sper sa-ti fie de ajutor!

| MoltenMoon a răspuns:

Picteaza...Pune picturi pe mercador, tocmai.ro,okazii

Creeaza diverse obiecte artizanat...

| Thesinger1 a răspuns (pentru Paul1498):

Salut!
Cum faci bani din jocuri?