| Λndrei a întrebat:

Ce parere aveti despre deseurile aruncate in natura peste tot unde mergi in tara? Dar mai ales de raurile infectate cu peturi si gunoaia aruncate? Accept cu stupoare gandul ca traiesc in apropiere de un rau infectat de gunoaie si mizerie si nimeni nu face nimic! Daca merg la tara, vara, cand merg la pescuit la musca imi agat musca de enshpe mii de ori in gunoaie, ajung cu nervii la pamant uneori, trist, un sport recreativ ajunge cosmar din cauza nepasarii unora! Ce o sa se intample cu piscicultura?
De ce exista atat neglijenta si nimeni nu face nimic? Este greu sa mergem si sa punem sticla intr-un cos sau este mai usor sa o aruncam pe rau?

5 răspunsuri:
| eug3n92 a răspuns:

Nu avem educatia necesara pentru a face ceva... Din pacate. sad

| traveler a răspuns:

Ceva timp in urma am fost pe Transfagarasan si am trecut si pe la Vidraru renumitul baraj.O splendoare, insa plin ma da plin de peturi cred ca erau 5 metri de peturi inaltime si vreo 30 metri lungime.era oribil,resturi,lemne,peturi, hoituri o priveliste de vomitai, doar atat vedeai undeva spre capatul digului.Culmea am lasat masinile (am fost 3 familii) in parcare si imediat in urma noastra a oprit un autocar plin, ma astia au navalit jos si au inceput a se pisa si ca.a pe dupa masini, fugeam dupa ei de radeau ailalti de noi cum ne aparam masinile sa nu ni le pise aia.Tragicomic la asa obiectiv turistic sa nu fie wc-uri ecologice, pubele de gunoi etc.Autoritatile nu exista decat pentru taxe si impozite, nu investesc in nimic se folosesc de criza sa isi ascunda incompetenta si neimplicarea.

| Λndrei explică (pentru traveler):

Extraordinar! Am ramas lemn la faza cu masinile laughing, amuzant dar trist in acelasi timp.N-am avut ocazia sa merg la Vidraru ca nu prea am ajuns prin Arges dar am auzit ca este foarte frumos.Deocamdata pot spune ca si pe aici prin Hunedoara ne putem mandri cu baraje frumoase, dar nu ce ce pluteste pe ele!

| traveler a răspuns (pentru Λndrei):

Unde la Cincis? Acolo este frumos, pacat ca nu sunt mijloace de transport sa se bucure cu totii de asa frumusete.Si este si reversul medaliei ca nu este vizitat, nu este poluat.Sau la Cerna dupa combinat unde nici dracu nu mai scapa de mizeria aia de apa?

| Λndrei explică (pentru traveler):

La Cincis este extrem de frumos vara, cand mai seaca putin si se vede varful bisericii din satul aflat pe fundul lacului.Lacul mai este renumit si pentru pestii ce se afla acolo,exemplare imense de pastrav,somni, crapi si alte specii, o adevarat slpendoare.Stai sa vezi Raul Mare! O apa albastra extrem de frumoasa parca acu' imi vine sa-mi iau lanseta im mana si sa merg la un muscarit,doar ca-i noapte i e frig laughing.Sa nu mai vorbesc de Lacul Gura Apelor din care vine, pe acolo nu prea a ajuns gunoiul dar nu cred ca mai are mult.
Vara asta cel mai mult am fost pe raul ce trece prin Nucsoara, un rau ce vine din Galesu' daca nu ma insel.Pastravi pe rupte...mmmm.
Hai ca o las balta, cand vine vorba de ape si pesti nu mai tac big grin
Macar e bine ca am uitat de sentimentul negativ generat de gunoaie...